DISC Palmer enkla Förstärkare Switcher

1 826 kr Ord.pris 1 965 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

DISC Palmer enkla Förstärkare Switcher

Detaljer

3-Lätt är den ekonomi versionen av Palmer's TRIAGE router. Med kända kvaliteten på våra T-serien det växlar ingående signalen (t.ex. med en gitarr) mellan 3 utspänningar. För ökad dynamisk respons och utrymme leverans i 3 enkla steg upp 9V kraft till ca 30V.

Artikelnummer: 20252

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Det är tyst och momentana att byta. Detta uppnås genom processorn publicerad lång hållbarhet microswitches medan de faktiska fotpedales tjäna som mekaniska trigger bara. Input och output inställda på enighet gain medan utdata är lo-Z för att förhindra förlust av signalen i FX kedjor och lång kabel körs.

Resultat 1 2 är flytande och elektriskt isolerad från en hög kvalitet transformator att eliminera marken slingor (de flesta konkurrenter säljer denna funktion som tillbehör bara). Eftersom gitarr måste vara jordad för lämplig avskärmning utdata 3 är inte isolerat. När du använder detta för att ansluta en batteridrivna kan stämapparat utdata 1 vara jordad via en glidande övergång. Diskret klass A FET ingång Förstärkaren är liknande på ingång stadiet av en hi-Z röret förstärkare.

På grund av ökad energiförbrukning 3 lätt är inte batteriet som drivs, och det kommer utan en vägg wart eftersom de flesta pedal boards har en 9V strömförsörjning. Palmer strömförsörjning finns som tillbehör - singeln utdata PW9V eller universella pedalbord kraft enhet PWT12 med 6 x 2 isolerade utgångar.