DISC Shadow döda Pot 250kOhms för Single Coil mickar

231 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

DISC Shadow döda Pot 250kOhms för Single Coil mickar

Detaljer

Eftersom rockmusik började gå vilda och högt på 1960-talet högtrycksbehållare ljudeffekten med en elgitarr är en av de viktigaste egenskaperna. Om du strum en Korda, aktivera volymen av en upphämtning ned den andra upphämtning och flytta din växla snabbt upp och ner, shreds ljudet. Detta är den så kallade högtrycksbehållare ljudeffekt som du kan höra i oräkneliga rock sånger. Hittills så bra- men de radikala mäterna förstört otaliga växla växlar. Nu Shadow löste detta irriterande problem: The SH 124 döda potten är en unik potentiometer med en momentan push-switch för elgitarrer, som tillfälligt dödar ljudet genom att rama in den upp och ned.

Artikelnummer: 25468

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Driver det upp och ned snabbt skapar en extra god effekt som är känd från den vilda Rock' n Roll dagar - nu kan du skapa din egen kulspruta ljudeffekten med din gitarr. Detta bevarar din toggle switch och är mycket bekvämare att hantera.

Du kan installera SH 124 döda potten lätt i alla gemensamma elgitarr. På grund av dess 16 mm tapp passar det även arch-top gitarr. Döda potten ersätter standard potentiometern på din elgitarr. Det är upp till dig om du väljer att ersätta din volym eller ton potten.

Genom att ersätta din vanliga potentiometer med SH 124 döda potten du naturligtvis inte förlora funktionen i det gamla. Du kan också styra volymen eller ton med den döda Pot - och dessutom det ger dig möjlighet att enkelt skapa en häpnadsväckande bra effekt.

SH-124 garanterar 2 miljoner av de pushas som garanterar många högtrycksbehållare ljud. Från denna synpunkt är SH 124 döda potten en riktig "killer"!

Funktioner/specifikationer:

  • Slitstarka, specialdesignade potentiometer med momentan "push"-växel
  • Montering av tapp: 16 mm. M7 x 0.75 tråd
  • SH 124-250 (250kOhm) för enstaka coil pickuper