DISC Shubb C4B radikalt böjda Capo, mässing

195 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Ergonomiska spaken gör öppna & stänga lättare.
  • Patenterade stängning som fungerar precis som din Hand.
  • Passar vissa (men inte mest) Greppbrädans radie 7.25'' Vintage el.
  • Tillverkad av obelagda mässing.
  • Klassiska Shubb Design & tillförlitlighet

DISC Shubb C4B radikalt böjda Capo, mässing

Detaljer

Vad gör den Shubb C4B Capo så speciell? För en sak, det är geniala Design: en patenterad låsning åtgärd som ger en oöverträffad kombination av styrka, snabbhet, precision och användarvänlighet. En smidig flip spaken lås det säkert på plats... och tar bort det lika snabbt.


Vänster obelagda innebär att den mässing capo kommer att fortsätta att mörkare med tiden ger det sedan klassisk retro-look. För dem som gillar deras mässing att lysa, polish helt enkelt capo med någon kommersiell metall polish och en duk att det lyser som guld.

Artikelnummer: 51514

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Bearbetas just av obelagda mässing och noggrant hand ihopsatt, en Shubb capo är tillverkad utan kompromisser. Helt enkelt hålla en i handen förmedlar en känsla av kvalitet. Fästa det stabilt på en gitarr-hals, och sedan ta bort det, alla inom ca en sekund, kommer att bekräfta dess rykte för utmärkthet.

Shubb Capos fungerar precis som fingertoppen. Använda en anpassad gummimaterial som beter sig precis som huden på fingertoppen, låter det strängen att sjunka ner gummit precis tillräckligt att koppla av och inte sträckas över bandet som normala capos. Vilket innebär att strängar sträcks inte ostämd och inget nytt tuning krävs.

Problemet med sträckt, skarpa strängar som normalt uppstår med de flesta andra capos är inte ett problem med Shubb Capos. Shubb Capo stänger på halsen precis som din hand gör mening finns det ingen sidled pull på strängarna, vilket resulterar i ingen trim frågor.

Unik bland justerbar capos Shubb Capo kan du enkelt justera skruven till rätt mängd tryck för ditt instrument, då '' sätta det och glöm det '' vilket innebär att du kommer att få samma ideal, konsekvent och repeterbara tryck varje gång utan att manuellt koppla samma mängd tryck varje gång du använder din capo som förr.