DISC TC Electronic Staccato 51 basFörstärkartopp

11 000 kr Ord.pris 13 887 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

DISC TC Electronic Staccato 51 basFörstärkartopp

Detaljer

Världens bas respons på våra införandet med prisbelönta RH450 och Classic450 har varit överväldigande. Nu, med hjälp av en verklig världsklass bas legend, vi införa vår tredje förstärkare att leverera instant världsklass bas ton - vi är stolta över att presentera vårt samarbete med Tower Of Power Rocco Prestia på Staccato'51

Artikelnummer: 16501

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Tänk på legendariska bas spelare och Francis Rocco Prestia funktioner på varje lista. I över 40 år nu har Roccos bas underbygger groove för kaliforniska funk legender Tower of Power. Under den tiden har Rocco definierat sin egen stil och blivit synonymt med den mycket-imiteras "Finger stil Funk" som han banade tillbaka i "1960- och 70-talen.

TC Electronic och Rocco har nu gått samman att göra Staccato'51 - en anpassad-trimmad version av den RH450 som görs till Roccos exakta specifikationen och örat. Det kanske utseende som RH450 bas huvudet, men ljud design är helt annorlunda och uppfyller kraven på en legend som Rocco Prestia - både på scen och i studio.

Rocco's sound design på Staccato'51 passar hans legendariska finger-ljudavstängningsfunktion teknik som en handske. Den fylliga ton med massor av toppar och dalar samt ultra snabb precision svaret förbättrar de percussive delarna av Roccos spelar till perfektion.

Utöver ren ton utformningen lagt Rocco en touch av TC Electronic SpectraComp per sträng-komprimering skärpa ljudet ännu mer. Och slutligen en touch av TubeTone ger ut growl i Staccato'51 när verkligen gräva i de enkla noterar med sin kraftfulla högra teknik.

För att uppnå perfekt ton, par Rocco hans Staccato'51 med en trave med vår RS kabinett - en RS410 och två RS212s - att ge honom både kraft och tillräckligt låg slut på framträder på scenen med bandet Tower of Power 10-bit.

Spektra Comp

De flesta bas spelare vet att integrerade kompressorer generellt inte låter det bra. En regelbunden kompressor tenderar att domineras av lägre strängen, men Staccato 51 SpectraComp tekniken gör praktiskt taget "per strängen" multi-band komprimering som evens ut komprimeringen över alla strängar - Rocco lägger till en touch av SpectraComp att strama upp hans ljud.

TubeTone

TubeTone emulerar alla egenskaper hos både pre- och power förstärkare att leverera hela röret ljudet. Staccato? 51 används TubeTone att lägga till growl när verkligen diggin'.

3 Användare minnen

Med 3 användare minnen på Staccato'51 kan du enkelt växla mellan till exempel din 4 - och 5-strängad basar, eller din Rickenbacker och Fender Jazz. Bara koppla in bas och använda "bil radio" stil Store & minns kontroller att enkelt växla mellan förinställningar för din valda modell. Det finns tre bas användare minnen, fjärrkontroll tillgång och visuella indikatorer för Mute och mottagaren.

Flexibla Tone kontroll

Enkla kontroller som du känner till dem från traditionella förstärkare. Uttryckts av Rocco Prestia ger dig massor av tweaking alternativ till nail perfekt ton. Risken är att detta är allt du? re någonsin gonna behöver. Om inte du är helt nöjd med områdena som standard frekvens, befarar dock inte - har vi gett dig alternativet att ändra fokus för varje tone kontroller genom semi parametriska åtkomst via knappen SKIFT.

Integrerad kromatisk Stämapparat

Varje bas spelare behöver en mottagare, så vi byggde en. Bara tryck på Mute knappen för att få en full upplösning tuner "ljus ring" som hjälper dig att finjustera instrumentet snabbt och korrekt. Du kan också använda RC4 för lätt fjärråtkomst till den här funktionen.

Repetition ingång

Spela något instrument på egen kan vara lite tråkig, men alla behöver tid att öva, varför Staccato ' 51 har repetition ingångar. Bakre panelen monterade funktionen kan du koppla in din iPod, telefon, dator eller MP3-spelare via den medföljande stereokontakten till RCA kabel nätverkskortet för enkelt tränar och spelar tillsammans med inspelad musik.

Funktioner/specifikationer:

Världen redo power supply - ultimata i bekvämlighet för den resande musikern. Inbyggd strömtillförseln fungerar från 90 till 240 volt, gör livet mycket enklare för vem som helst på väg som det? s inte komplicerade säkring ändra - bara Anslut och spela!

Digital inspelning utdata - The AES/EBU koppling innebär att du kan spela direkt i din DAW, såsom Pro verktyg eller logik. För maximal flexibilitet det? s också S/PDIF kompatibel och Baskanalen från pre bokföra i avsnittet pre-amp.

Integrerad Linedriver - kvalitet kan variera mycket med inbyggda linedrivers, men Staccato 51 linedriver är transformator balanserad och galvaniskt isolerade från resten av amp, vilket innebär att ingen marken öglor eller hum. Och bry dig inte om lång kabel körs - Staccato ' 51 kommer att dra minst 100 m kabel med noll droppe i ljudkvalitet.

Även om den integrerade linedriver i Staccato'51 inte behöver 24V Fantomen att fungera, det inte får skada antingen om du råkar ljudtekniker överlåter på.

Nummerportabilitet - mångsidighet i Staccato ' 51 skulle verkligen vettigt om det kom en stora, skrymmande låda. Dess eleganta design med smidig Grab n gå handtag bara skriver ut portabilitet. Det anger din kreativitet fritt och skrik kan föra det längs varhelst din bas talang tar dig. Få dina egna ljud för oavsett visa eller studio session du deltar i eller stopp ut på turné bussen, hotellrum, hemma - och Hej, det fungerar för repetitioner alltför.

Hantering av power - den 450 w hög energinivå utdata av Staccato ' 51 åstadkoms med hjälp av klass d förstärkare tekniken i kombination med TC Electronic aktiv Power Management. APM innebär övning att förstärkare mycket när fungerar den som en tube förstärkare att komma nära till maximal prestanda genom att optimera deras kraft effekt, i motsats till de hårda Urklipp tendenserna i transistorn förstärkare och de flesta andra klass d förstärkare.

Ytterligare specifikationer:

Ingångsportar:

 • Input connector: 1/4-tums jack
 • Input impedans: 1 Mohm / 100 pF
 • Få intervall: -96 till 32dB

Tone kontroll:

 • Bas: Center Freq: 280 Hz (intervall: 71-1120Hz, gain: 15 /-24dB)
 • Låg mitten av: Center Freq: 400 Hz (intervall: 100-1600Hz, gain: 15 /-24dB)
 • Hög mitten av: Center Freq: 800 Hz (intervall: 200-3150Hz, gain: 15 /-24dB)
 • Diskant: Center Freq: 1600Hz (intervall: 400-6300Hz, gain: 12 /-24dB)
 • Tube ton: 0 to12, Tube förstärkare rekreation

 • Spectra Comp: 3 bandet spektrala komprimering
 • Förinställd nivå: -12 dB 0 få dämpande
 • Användaren minnen: 3 minnesplatser lagra alla frontpanel kontroller utom Mute & Master nivå
 • Stämapparat (Tuning intervall): Kromatisk, konstant på A0 (27.50 Hz) till E5 (659.26 Hz)
 • Ljud av: Mutes högtalare, hörlurar ut och balanserad ut
 • Master nivå Headphone Output: Studio kvalitet hörlurar amp
 • Impedans: 40 600 Ohm
 • Högtalare: Kombinerade Speakon / 1/4-tums jack
 • Balanserad utdata: Transformator balanserad XLR, Pre/Post Pre-amp
 • Max. Utdata: 0dBu
 • Optimala belastning impedans: 600 Ohm
 • Preamp ut: 1/4-tums Jack, balanserad utgång, Max utdata nivå = 8dBu
 • Power förstärkare i: 1/4-tums Jack, balanserad ingång, impedans = 10 kOhm, Max ingångsnivån = 8dBu
 • Repetition ingång: RCA, höger eller vänster ingång, passar till iPod
 • Digital inspelning ut: Balanserad XLR, AES/EBU, (24-bitars )
 • Anslutning: 5 polig DIN, kabel med sköld

Fysiska specifikationer:

 • Mått: 275 x 290 x 66 mm / 10,8-tum x 11,4" x 2,6-tums
 • Vikt: 4 kg/8,8 kilo
 • Yta: Sandblasted Pressgjuten aluminium
 • Elnätet leverans: Universell 100 - 240 v 50/60 Hz (85w @ 1/8 Power)
 • Power betyg: 450 w (800w Peak)

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.