DISC TC Electronic basförstärkare Combo Classic

11 507 kr Ord.pris 14 998 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

DISC TC Electronic basförstärkare Combo Classic

Detaljer

Den nya elektroniska TC-ComboClassic ger ren ton och kraft genom att erbjuda du lätt tillgång till ett brett spektrum av klassiska toner, alla via en mångsidig vintage tone kontrollavsnitt. Som med alla TC ELectronic kombinationer, anpassade ComboClassic har en förstärkare chef baserad i och runt vår prisbelönta RH450 förstärkare matchas med TC Eminence drivrutiner och diskant. Resultaten? Ett rikt, varm och klassiska ljud från ett paket med några fantastiska funktioner som kommer att ta ditt ljud till en ny nivå.

Artikelnummer: 16100

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Comboclassic's TubeTone kontrollavsnitt levererar alla rika egenskaper av en fullständig på röret förstärkare medan SpectraComp ger mer bite och hålslag än alla andra bas förstärkare kompressor genom att låta "per strängen" komprimering.

ComboClassic har också utformats med maximal flexibilitet i åtanke. Du får enkelt tillgång till förstärkare chefen att ta bort den och byta med andra i området eller helt enkelt använda den på sin egen utanför i en kombinationsruta.

Förstärkare levererar en imponerande 450 watt effekt och innehåller vår aktiv Power Management system så att du får maximal effekt inverkan och en Combosom beter sig som en tube förstärkare vid fullständig blast. Kort sagt hittar inte du dessa funktioner i en annan kombinationsruta!

Comboclassics två anpassade Eminence 10-tums drivrutiner och en 1" tweeter är alla inrymt i en lodrät 18 mm hållbara faner kabinett med en höjning handtag och hjulen så kan du lätt ta denna Combosom helst du vill.

Det har en högtalare breakout anslutning till lägga till ytterligare kabinett och som med andra TC Electronic amp, alla kombinationsenhet kan driva en kombination av alla tre TC kabinett. Också, som kombinationsrutan utnyttjar vårt "stapelbarhet" system, kan det utökas i en mängd olika sätt. Lägga till en helt ny RS112 eller RS210 av lodrätt stackning kabinett, eller en RS212 och RS410 för den ultimata kraft kombinationsrutan för de större spelningar.

Med ComboClassic har du rikt ljud inom en mycket flexibel och lättanvänt kombinationsruta. Kort sagt är det perfekta paketet för klassiska bas toner.

Funktioner/specifikationer:

  Vintage Tone kontroll:

  Dessa fyra rakt framåt Vintage tone kontroller är noggrant utformade för att fånga din ljud bas där det gör en skillnad. Med fantastisk inspiration från ett utbud av klassiska basförstärkare är avsnittet Vintage Tone kontroll allt du ett önskemål om enkelhet och bra ljud.

  TubeTone

  De flesta transistorn mönster har försökt att replikera röret ljudet med ett litet pre-amp rör, men de misslyckas i allmänhet som de don? t ta hänsyn till de avgörande egenskaperna på fullt pre-amp och power förstärkare avsnitt - som båda är viktiga för ljudet. TubeTone emulerar varje egenskap att leverera hela röret ljudet.

  Spektra Comp

  De flesta bas spelare vet att integrerade kompressorer generellt inte låter det bra. En regelbunden kompressor tenderar att domineras av den lägre strängen, men Classic450's SpectraComp tekniken gör praktiskt taget "per strängen" komprimering som evens ut komprimeringen över alla strängar.

  Rad instrument för ingång

  Classic450 accepterar någon bas med alla pickup system. Intervallet gain på Classic450's ingång scenen är tillräckligt brett för att täcka både aktiv och passiv pickup instrument.

  Integrerad Linedriver

  Kvalitet kan variera mycket med inbyggda linedrivers, men Classic450's linedriver är transformator balanserad och galvaniskt isolerade från resten av amp, vilket innebär att ingen marken öglor eller hum. Och don? t oroa dig lång kabel körs - Classic450 kommer att dra minst 100 m kabel med ingen droppe i ljudkvalitet. Rad drivrutin utdata innehåller en pre/post switch som kan du välja var ljud kranen placeras; före eller efter avsnittet pre-amp.

  Utdata och Linedriver tysta

  Mute växeln kan du omedelbart tysta din förstärkare medan stämning, ändra instrument eller helt enkelt ta en paus.

  Stämapparat-Out

  Ansluta din stämapparat och finjustera. Mottagaren alltid feeds signal till tunern även när frontpanelen tysta växeln stänger av högtalare och linedriver utdata. Detta gör att du kan justera i tystnad.

  Effekter Loop

  Effekter slingan kan du infoga effekterna av ditt val mellan avsnittet Pre förstärkare och power amp. Effekter slinga kan du också länka två förstärkare tillsammans med Pre-amp ut och Power förstärkare i kopplingar.

  Världen-ready strömförsörjning

  Ultimata i bekvämlighet för traveling musiker. Inbyggd strömtillförseln fungerar från 90 till 240 volt, gör livet mycket enklare för musiker på väg som det finns inga komplicerade fuse ändra - bara plug and play!

  Active Power Management

  Hög effekt utdata nivån på Classic450 åstadkoms med hjälp av klass d förstärkare tekniken i kombination med TC Electronic aktiv Power Management. APM innebär övning att förstärkare mycket när fungerar den som en tube förstärkare att komma nära till maximal prestanda genom att optimera kraft inverkan, i motsats till hård beskärning tendenser transistorn förstärkare och de flesta andra klass D.

  Bärbarhet

  Classic450 mångsidighet skulle verkligen vettigt om det kom en överdimensionerad, skrymmande låda. Dess stilfull design med mjuk grab'n "gå handtag bara skriver ut portabilitet. Det anger din kreativitet fritt och skrik kan föra det längs varhelst din bas talang tar dig. Få dina egna ljud för oavsett visa eller studio session du deltar i eller jam ut på turné bussen, hotellrum, hemma - och Hej, det fungerar för repetitioner alltför.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.