Deluxe Roundback akustisk basfodral av Gear4Music

470 kr Ord.pris 823 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Deluxe Roundback akustisk basgitarrfodral.
  • 5-Ply Crossgrain Plywood.
  • Guldplaterade lasbara las.
  • Skum vadderad, plysch fodrad interior.
  • Tillbehor fack

Deluxe Roundback akustisk basfodral av Gear4Music

Detaljer

Med en hog kvalitet plysch inredning och attraktiva krokodil hud stil tacker ger arendet 5-ply crossgrain faner konstruktion akustisk gitarr en hog skyddsniva for alla roundback akustisk basgitarr.

Artikelnummer: 32839

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

En högklasig hårdväska tillverkad av 5-ply crossgrain faner, med en attraktiv krokodil Skineffekten PVC exteriör. Detta fodral också dragen en plysch fodrad, skum vadderad interiör, tillbehörfack och guld pläterad lås.

Lämplig för dreadnought stil akustisk basgitarr. Lägre skjutningen i detta fodral kommer att passa någon akustisk gitarr som mäter mindre än 40 cm.

Funktioner/specifikationer

Inre mått:
  • Längd: 1260 mm
  • Lägre buktning: 400 mm
  • Övre buktning: 300 mm
  • Djup: 125 mm

Garanti: 1 år

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, musikinstrument och utrustning av hög kvalitet.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från hela världen för att utveckla vår egen linje av musikutrustning . Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud passligt prissatta musikinstrument av hög kvalitet

Med vår många års erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås-, mässing- och stränginstrument samt högtalarsystem. Vi är stolta över att kunna erbjuda detta till våra kunder tillsammans med hundratals andra kända märken. I ett nära samarbete med våra noggrant utvalda tillverkare, strävar vi efter att producera tillförlitliga instrument med ett perfekt sound till ett pris som är tillgängligt för alla. Vår musikutrustning tillverkas enligt samma höga krav som du förväntar dig av andra ansedda tillverkare - detta faktum stöds av vår standard 30 dagars "öppet köp" garanti

Gear4musics produkter tillverkas på ett etiskt och ansvarsfullt sätt för att uppfylla förväntningarna av en omtänksam värld.