G & L hyllning L2000 ristade topp tre Colour Solfärgad, MP

7 454 kr Ord.pris 8 762 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

G & L hyllning L2000 ristade topp tre Colour Solfärgad, MP

Detaljer

G & L Tribute-serien anger en dramatisk ny standard genom att sammanföra unika g & l funktioner och standardiserade CNC kvalitet i en förvånansvärt överkomliga gitarrer och basar. Med äkta originaldelar g & l pickuper och broar som tillhandahålls av Fender Avenue fabriken, hyllning serie instrument är utrustade med omisskännlig ton, Sustain och spelbarhet som överträffar dyrare instrument. Med oslagbar värde och prestanda i ett instrument, hög kvalitet, när du spelar upp en g & L Tribute-serien, kommer du aldrig se tillbaka.

Artikelnummer: 21583

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

G & L sadel-Lock Stall:

G & L sadel-Lock ® Stall används på fullt sortiment av G & L basar. Denna design var revolutionerande för ett antal skäl. Den viktigaste funktionen är en liten insexskruv på sidan av bron, som pressar alla sadlar tillsammans så de ekar som om de vore en enda samlas. Detta eliminerar förlusten av sträng vibrationsenergin orsakas av sida till sida sadel rörelse inneboende i andra utföranden. Ytterligare, strängarna längre behövs för att kopplas om den bakre delen av kroppen för optimal Sustain samt så att strängarna komma in direkt genom den bakre delen av bron.

Undersidan av Stall har en fantastisk utstick som passar i en rutt i kroppen. Utstick passar tätt mot slutet korn av kroppen trä, vilket gör att mycket resonant Stall att överföra mycket mer av sträng vibrationsenergin direkt till kärnan i kroppen, vilket ger mycket större Sustain än hans tidigare fasta Stall design. Leos innovativa sadel design användes igen, att minimera sträng går sönder.

G & L icke-komprimering fackverket staven:

G & ls innehåller moderna icke-komprimering en sekundär, platt-sidig staven som bågar från primära rod. Till skillnad från en vintage dragstång, denna design inte komprimera halsen längdriktningen för att fungera; komprimering är inte önskvärt eftersom det tenderar att snedvrida krökning av greppbrädan. Åtgärden är både vätska och exakt med artikulation av halsen, "relief", att vara mycket konsekvent över längden på halsen.

Funktioner / specifikationer:

 • Pickups: 2 Fullerton-made G & L magnetfält Design humbucking mickar
 • Förkroppsligar trä: Swamp Ash med flammig lönn topp
 • Hals trä: Hard Rock lönn med lönn greppbräda
 • Halsen Radius: 9 "(en mm)
 • Halsen bredd på Sadel: 1 3/4-tums (44,5 mm)
 • Tuning tangenter: Öppna-back traditionella mottagare
 • Stall: G & L sadeln låser Stall med nickel plated die-cast sadlar

Kontroller/instruktioner:

 • G & L Tri-Tone aktiv/passiv elektronik
 • 3-vägs mini-toggle pickup väljare
 • Serie/parallell mini-toggle
 • förstärkare kontroll mini-toggle (av/på/på med hög frekvens EQ boost)