Hartke LH1000 basFörstärkartopp - öppnad kartong

5 619 kr Ord.pris 7 269 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Hartke LH1000 basFörstärkartopp - öppnad kartong

Detaljer

Hartke LH1000 basFörstärkartopp:

Den LH1000 har en klassisk 12AX7 klass-A tube front-end design med en solid-state utgång. Lura ut diskant och bas hyllor att ge dess varm ton en liten kant, eller använda växlarna brite och limiter att ytterligare skulptera ditt ljud. Dess intuitiv frontpanel design gör även justeringar i farten en vind.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 73906

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Hartke systemets, innovation kom från deras unika aluminium kon drivrutiner, Hartke tillverkar förstärkare, kabinett, combos och bas gitarrer. Hartke förstärkare är valet av många otroligt duktiga artister bland dem Tim King av jord, John "JD" De Servio av Black Label Society, den spektakulära Stu Hamm och vad lista skulle vara komplett utan Beefcake allsmäktigt av den mäktiga GWAR.

Även om LH1000 är ett perfekt komplement för våra HyDrive kabinett, fungerar även som en sömlös komplement till någon bas Kabinett på marknaden.

Uppenbarligen ett huvud med denna typ av kraft är perfekt för gigging musiker i valfritt antal Live-program, varför vi såg till att LH1000 är lika hållbart som det är mångsidig och kraftfull. Med en två-rackspace, metallram chassi, stål frontplåten och handtag görs detta amp för vägen. LH1000's raw, pålitlig kraft är också perfekt för ytterligare forma genom din effekter konsolen eller stomp box.

Med alla nödvändiga funktioner för komplett tonala control, tillsammans med gott om kraft och robust design, LH1000 kommer att säkerställa din bas spelar får positiv uppmärksamhet den förtjänar.

Funktioner/specifikationer:

 • Dubbla parallella läge: 2 x 225 watt vid 8 ohm, 2 x 320 watt vid 4 ohm, 2 x 545 watt vid 2 ohm
 • Stall-läge: 1 x 750 Watt vid 8 ohm, 1 x 1100 watt vid 4 ohm
 • Klassiska 12AX7 hög spänning klass-a tube preamp krets
 • Bas och diskant hyllor, plus halva peak EQ kontroller
 • Valbara brite switch för extra hög frekvenssvar
 • Valbara limiter växla med LED-indikator
 • Balans control blandar nivå a och B utgångar
 • Frontpanelen XLR balanserad direkt utgång
 • Bakre panel 1/4-tums effektslinga
 • 1/4-tums plus Speakon utgångskontakter
 • Två-rackspace metall chassi med stål frontplåten och handtag
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.