Laney IRT-412 Ironheart 4 x 12" gitarr kabinett - B-Stock

3 811 kr Ord.pris 4 356 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Laney IRT-412 Ironheart 4 x 12" gitarr kabinett - B-Stock

Detaljer

En kick ass metall amp förtjänar något speciellt för ett kabinett och det är precis vad IRONHEART 412 Kabinett är! Utformad för att användas fristående eller som en del av en full stack setup varje kabinett är laddad med 4 HH specialdesignade 12" anpassade drivrutiner som hamra ut en blåsbildning 320W (16 ohm). Dessa raka fronted kabinett hus en vinklad baffel för att ge dig bäst av båda världar. Mer än tillräckligt för någon metall monster.Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 75798

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Denna klassiska kombinationen av Laney och HH gör hela skillnaden när du pratar stora ton, fantastisk low-end svar, öppna mellanregister och en söt övre.

Varje IRT412 är tillverkad av robust handplockade betyget ply och konstruerad för att en sådan krävande standard att det kommer att ta vad du slänger på den i år framöver.

Klädd i texturerat svart tolex, och utrustad med stål hörn och top monterade hjulkoppar är varje IRT412 Yta med stål hjul och tunga bar handtag att göra flytta detta kabinett från gig till gig en vind.

Funktioner / specifikationer:

  • Effekt: 230 watt
  • Ingångar: 2 x 6,3 mm jack uttag
  • Impedans: 16 ohm
  • Driver: 4 x HH Custom Designed 12" drivrutiner
  • Baffel: Vinklad
  • Hjul: Metall hjul

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.