Marshall MA100H 100W alla rör Förstärkartopp - nästan ny

Marshall MA100H 100W alla rör Förstärkartopp - nästan ny

Detaljer

Marshall inbjuder dig att uppleva ventilen tonar själv med MA100H alla rör mest tillgängliga utbud av ventil-driven gitarrförstärkare någonsin - införa den helt nya, all-rör MA serien.
Observera att denna artikeln returnerats oönskade från en kund. Den ursprungliga boxen är nött och alla förseglingar har brutits. I annat fodral enheten själv utseende och fungerar som nya och endast har använt ett par gånger.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 54180

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

För den bästa delen av 50 år i ljud och syn av en Marshall rör förstärkare har varit avundsjuka och drömmer om många en guitaist. Legendariska artister som Slash, Jeff Beck och den sena stora Jimi Hendrix, plus stjärnskott som Ray Torro av My Chemical Romance och Alex Laiho av Children of Bodom fortsätter att inspirera med deras rå talang och mäktiga ventil-driven Marshall backlines. Så när det gäller ton, det är klart att professionella gitarrister älskar ventiler.

Med en klassisk ECC83/EL34 pre och power förstärkare kombination på dess hjärta, Storbritannien utformad och konstruerad MA sortiment är verkligen byggd på solid ren-rör stiftelser. MA serie provifes både huvud och combo versioner i antingen 100W eller 50W utgångar alla möjligheter, medan okomplicerad frontpanelens layout och enskilda EQ avsnitt innebär att uppnå de ljud du vill inte kunde vara enklare.

Ytterligare tonala finjustering ges av en master del bestående av närvaro, resonans och Reverb och om pedalerna, FX styrelser och stomp lådor är din grej, då en seriell FX loop ingår också över hela registret. MA100H head funktioner halvtransparent bafflar och illuminatred chassi, vilket gör att din rör drivs ton bokstavligen lysa.

Oavsett om du är slutligen att förverkliga en fullständig Marshall stack dröm, söka efter en robust gigging arbetshäst, ger letar du efter din första ventilen förstärkare, eller alla tre, Marshall MA-serien svaret. Nu är det dags att upptäcka ventilen tonar.

Funktioner/specifikationer:

  • Utgång (RMS): 100 Watt
  • Ventiler: 3 x ECC83 4 x EL34
  • Kanaler: 2
  • Överväxel uppsving: Ja
  • Crunch balans Control: Ja
  • 3-band EQ Per kanal: Ja
  • Våren Reverb: Ja
  • FX Loop: Ja
  • Fotpedalen (ingår): 2-vägs

demonstration innan du köper någon av dessa produkter.