OFFLINE Line 6 spindel V 240 Combo gitarrförstärkare

 • Video 1
4 763 kr Ord.pris 5 916 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 2 x 12-tums högtalare & 2 högfrekventa diskanter ger en skarp tydlighet.
 • 240-Watts Combo förstärkare med uppdaterade modellering & inbyggd effekter.
 • Wireless-redo för Välj Line 6 relä sändare & 2 XLR utgångar.
 • 128 utformad förval innehåller ikoniska riggar & klassiska Artist toner.
 • USB Audio Recording & uppspelning med Mac, PC, Android & iOS

OFFLINE Line 6 spindel V 240 Combo gitarrförstärkare

Detaljer

Den Line 6 spindel V 240 gitarr Combo Förstärkare är utrustad med en full-range högtalarsystem, som består av två specialdesignade gitarr högtalare 240 Watt 12" och två högfrekventa diskanter, leverera en suverän klarhet som låter bra med el, akustik och musik. Utrustad med en intern wireless mottagare, Spider V 240 är kompatibel med relä G10T sändaren (säljs separat) så att en wireless prestanda och eliminerar behovet av släpande kablar. Välj bland över 200 nya raffinerade förstärkare, hytter och effekter och snabbt fjärranslutne perfekta ton med hjälp av enkla färgkodade kontroller. Denna mångsidiga amp också är fylld med över 100 specialdesignade förinställningar inklusive ikoniska riggar, artist-byggd toner och Line 6 originalen. Två extra XLR utgångar kan du ansluta direkt till PA för ett rent ljud utan störningar. Spider V 240 erbjuder också USB audio-inspelning och uppspelning med Mac, PC, Android och iOS enheter, samt en inbyggd Stämapparat, metronomen och real trummisen loopar, vilket gör den perfekt för att öva, störning och även inspelning.

Artikelnummer: 79747

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Anpassade högtalare levererar maktprojicering

Till skillnad från andra i den nya Spider V-serien, Spider V 240 är större bror och har den extra kraften i att vara utrustad med en full-range högtalarsystem, som består av två specialdesignade gitarr högtalare 12-tums och också två högfrekventa diskanter. Denna kraftfulla kombination får du den perfekta volymen för någon live-spelning och inspelning. Dess egna designade högtalare betyder din amp låter bra med el, akustik och musik. Dessutom kan detta innovativa högtalarsystem du spela din favoritmusik, samt öva din gitarr, som är idealisk för att öva längs till musik.

Wireless-redo i sekunder

Som med andra i denna serie, denna innovativa amp är också utrustad med en intern wireless stämapparat som är kompatibel med de relä G10T sändare (säljs separat) göra din föreställningar wireless. Detta wireless sändare eliminerar behovet av släpande kablar som kan orsaka faror och effekt ljud. Relay G10 sändaren fungerar med nästan alla typer av gitarr som har en typisk 1/4-tums output uttag som används på de flesta passiv och aktiv instrument. Gå wireless har aldrig varit här strömlinjeformade eller lätt!

Snabb & välbekanta kontroller

Spider V 240 erbjuder en enkel lätt-till-använda control alternativ med färgkodade control. Denna funktion är särskilt idealisk för mörka skeden där belysningen är svag. Justera inställningar och parametrar direkt på amp använder traditionella knoppar och intuitiv redigering gränssnitt.

Enorma tonala möjligheter

Spider V 240 kan du välja bland över 200 nya raffinerade förstärkare, hytter och effekter inklusive comp, Distortion, modulering, Delay, Pitch/Syth och Reverb. Detta fantastiska val av inbyggd effekter eliminerar behovet av pedaler, och därför gör din set-up tid en bris. Dessutom, dragen denna 120 Watt amp en XLR direkt utgång, vilket gör att du kan ansluta direkt till PA att få perfekta ton.

Direkt inspirerande ton

Spider V 240 är också utrustad med ett fantastiskt utbud av konstnären förinställningar, som skapades av många av dagens hetaste gitarristerna, samt ikoniska rigg förinställningar baserat på otroliga uppställningar från legendariska låtar och album. Dessutom ett val av standard förinställningar låter dig uppnå classic Line 6 original, som kommer att låta bra i någon typ av musik.

Förbättrad förinställningar med Variaxen® akustisk teknik

Spider V inte bara ljud perfekt med elgitarrer, den har även förbättrad akustisk förinställningar som är utformade med Variax® akustisk teknik, att föra ut de bästa tonala kvaliteterna av din akustiska gitarr. Slås i effekter som delay och reverb hjälper dig ta en genomsnittlig akustisk ljud till en högre nivå. Spindel V levererar akustiska ton med djup och tydlighet som vanliga elektriska förstärkare bara inte kan matcha, ökar den totala mångsidiga av förstärkaren, och eliminerar behovet av ytterligare förstärkare.

Inbyggda Extras

Packad med extra funktioner som tar övar och uppträder live till nästa nivå, har Spider V 240 en inbyggd stämapparat som ger snabb och exakt stämning. Denna inbyggda stämapparat eliminerar också behovet av eventuella ytterligare pedaler, kablar eller enheter. Bara tryck på knappen på frontpanelen och stämma upp. Detta är särskilt användbart när du snabbt ställa in eller omställning under en uppsättning. Dessutom hjälper denna combo amp också dig att hålla din RIFF i tid med dess inbyggda metronomen och riktig trummis loopar inspelad av pro musiker.

USB-anslutning

En annan fantastisk har att Spider V 240 har att erbjuda, är det USB-funktioner, som låter dig spela in ljudet med en Mac, PC, Android och iOS-enheter. Detta spelas in prestanda kan sedan delas på sociala medier (via telefon eller dator), eller blandas med andra spår i studion, möjligheterna är oändliga. Dessutom, kommer Spider V med gratis Cubase® LE musik inspelning programvara, vilket ger dig allt du behöver för att starta inspelningen bra gitarr spår, samt redigera och blanda dina låtar från början till slut.

Tålig konstruktion

Samt leverera en mångsidig förstärkare, förstärkt dess tålig konstruktion funktioner gjuten hörn, en flexibel bärhandtag och en klassisk grå galler duk för den optimal bärbarhet.

Funktioner

 • Två 12-tums anpassade högtalare och två högfrekventa diskanthögtalare för fantastisk klarhet
 • 240 watt gitarrförstärkare med uppdaterade modellering och effekter
 • Wireless-redo för Välj Line 6 relä sändare
 • Gott om volymen för live spelningar och inspelning
 • Inkluderar inbyggda stämapparat, metronomen och trummisen loopar
 • 200 + amp och FX-modeller som nås via snabba och enkla kontroller
 • XLR direkta utgångar för att ansluta till PA ljudsystem
 • Full-range högtalare låter bra med el, akustik och musik
 • 128 utformad förval innehåller ikoniska riggar & klassiska artist toner
 • Alla förstärkare och effekter ljud är enkelt redigeras via frontpanelens kontroller
 • USB audio-inspelning och uppspelning med Mac, PC, Android™ och iOS-enheter
 • Kompatibel med Line 6 FBV™ 3 och FBV MKII fot styrenheter (säljs separat)
 • 1/4-tums gitarr ingång, 1/8" hörlursutgång, 1/8-tums stereo aux-ingång

Specifikationer

 • Högtalarstorlek: 2 x 12-tums
 • Uteffekt: 240 watt
 • Produktstorlek: 10,7 "L x 26,9" W x 21,7 "H
 • Produktens vikt: 43 lbs
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.