Orange Crush Crush Bass 100, Black - B-Stock

 • Video 1
3 721 kr Ord.pris 4 132 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Ombord på kromatisk stämapparat.
 • Analoga kretsar.
 • aktiv EQ parametrisk Mid kontroller.
 • Portade kabinett.
 • Hög kvalitet tillverkning

Orange Crush Crush Bass 100, Black - B-Stock

Detaljer
Den Crush bas 100, svart är den största av de Crush series använder mångsidiga funktioner som kombineras för att skapa en tjock och full kropp vintage ton. Med hjälp av diskreta komponenter, amp uppnår nivåer av sensationella klarhet över ett helt spektrum att göra säker på att även de mest subtila frekvenser komma genom mix högt och tydligt.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 80372

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Med tillräckligt med ström för mindre lokaler, Crush bas 100 är en seriöst mångsidig combo i både ljud och användningsområden. Utnyttja hög slut ingenjörsteknik som inte vanligtvis reserverad för förstärkare av dess typ, Crush bas gör användningen av en 100 Watt output avsnittet att uppnå och enorma fett ton.

Den Crush bas 100 funktioner och EQ krets inspirerad av apelsiner prestigefyllda 4 Stroke serie förstärkare. I centrum är en parametrisk mitten av bandet. Detta gör det möjligt för spelaren att anta totalt control över sina ljud, ger dem möjlighet att särskilja och exakt lokalisera de frekvenser som de vill höra. Förutom att vara mer exakt än en traditionell EQ, mitten av bandet täcker ett extremt fantastiskt utbud, svepande från 300 Hz (fullt motsols) till 2,7 kHz (fullt medurs), vilket innebär denna amp kan finjusteras för att passa flera olika musikstilar. De utvalda aktiv circuitry möjliggör 15db av stöveln eller skära på bas och mellersta frekvenser samt upp till 20dV på diskant sida.

Dessutom Orange Crush Crush bas 100 erbjuder en innovativ blandning och gain control som blandar lager av övertoner att producera en övergripande vintage och biffiga ton.

I centrum för Crush bas 100 är dess 100 Watts slutsteg och förmåga att fylla mindre lokaler. Med hjälp av diskreta kretsar i motsats till integrerade kretsar, Crush bas 100 uppnår ett renare och ännu mer kraftfull leverans med oöverträffad klarhet och definition. Crush bas 100 hus en 15 högtalare med en reflex port för förbättrad låg slut svar. Den buffrade effektslinga har utformats för maximal insyn, att säkerställa din pedal arsenal kommer prestera på topp.

About Orange

Apelsiner historia ligger djupt i hjärtat av svängig 60-tal. Sedan dess ödmjuka början i en musikaffär och inspelningsstudio i 1968 London, Orange har utvecklats till en fullfjädrad hushållsnamnet världen över, med artister från ett brett spektrum av olika musikaliska bakgrunder som tar upp det märke stora utbud av distinkt ljud och toner.

Med artister som Peter Green och Paul Kossoff att ansluta till de tidigaste prototyperna på Orange butik, Orange har alltid varit i framkant av musikaliska innovation med den mest passionerade och hängiven musiker vid dess rodret.

Dessa dagar Orange förstärkare fortsätter att visas i händerna på många internationella superstjärnor som gynnar märken unik ton och filosofi på ljud. Att föra unik ton och hög kvalitetstillverkning till framkant av modern musik, Orange fortsätta att definiera ljudet av en generation.

Funktioner & specifikationer

Funktioner

 • Active 3-Band EQ
 • Bi-Förstärkare inspirerad blandning och Gain kontroller
 • Kromatisk stämapparat
 • Buffrad effektslinga
 • Cabism lastade hörlursuttag och Aux-ingång

Specifikationer

 • Finish: Svart
 • Uteffekt: 100 watt
 • Talare: 15"
 • Oförpackade mått: 51 × 55 × 35,5 CM (20.28 × 21,65 × 13,98 & Prime;)
 • Oförpackade vikt: 24.25 kg
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.