Protection Racket akustisk gitarr skum fodral, Standard - B-Stock

516 kr Ord.pris 718 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Lätta akustisk gitarr skum fodral.
  • Robust raket skum skydd.
  • Tuff vattentät beläggning

Protection Racket akustisk gitarr skum fodral, Standard - B-Stock

Detaljer
Lätt men robust, Protection Racket akustikgitarr fodral har en vattentät Racketex täcker döljer en styv raket skum struktur för att skydda din gitarr mellan spelningar. Tuffa handtag och dragkedjor säkerställa din gitarr reser tryggt och enkelt vart du än går, och den inbyggda bagageetikett innebär att du alltid vet vilken gitarr är ditt.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 80498

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Racketex - försvarare:

Kraftig nötning motstånd 600 denier polyester. Det kommer inte att blekna, spricka eller krympa. 100% vattentät hög stabilitet i extreme klimatförhållanden.

Raket skum:

Raket skum & #153; är en stängd cell skum och har en beräknad grad av hårdhet bestäms av dess densitet, mellan 60-65Kg/m³. Det är tillräckligt stark för att gå på utan större Dist. De flesta celler eller bubblor i raket skum är inte trasiga; liknar de uppblåsta ballonger staplas tillsammans i en kompakt konfiguration. Detta gör raket skum stark och ganska styva eftersom bubblorna är stark nog att ta en fantastisk press.

Baserat i Cornwall, Protection Racket gjort deras namn att göra skyddande påsar för surfbrädor. Deras erfarenhet av att skydda dessa ömtåliga styrelser har sedan överförts till skydda musikinstrument. Deras uppdrag är enkelt: att tillhandahålla transportsystem av högsta kvalitet, som kombinerar enkel transport och funktionalitet med maximalt skydd, oavsett spelningen musikerna i världen.

Funktioner/specifikationer:

  • Vattentät Racketex som täcker
  • Robust raket skum konstruktion
  • Tunga, oförstörbar dragkedjor
  • Sidenmatt färdiga, förnicklad samverkande zip remskivor
  • Handtag från 1.500 kilo bryta styrka sadelgjord
  • Bagageetikett ingår