RedSub BP150 150W basförstärkare - B-Stock

 • Video 1
2 360 kr Ord.pris 3 372 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 15-tums specialdesignade röd högtalare.
 • 150W RMS basförstärkare med 3-bands EQ.
 • för scen och Studio.
 • Premium basförstärkare från Gear4Music.
 • Inbyggd kompressor + Tilt tillbaka kabinett

RedSub BP150 150W basförstärkare - B-Stock

Detaljer

För scenen situationer där du behöver din bas att verkligen skina och höras, de RedSub BP150 150W Bass gitarrförstärkare av Gear4Music ger den extra kraft och ultimate ljud forma krävs. BP 150 kombinerar alla volymen du behöver för scenen med ljudalternativ för studio också.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 77433

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Uppnå perfekt ton med BP150

Ljudet som formar och att få det perfekta ton är lätt med BP150 förstärkare. Tillsammans med separat nivå kontroller för bas, mitten och diskant finns också bass och ljusa boost växlar och en 7-bands grafisk equalizer med en växel, vilket innebär att du kommer lätt att kunna få ett utbud av bra ljud från 15" föraren.

Denna amp har också en inbyggd kompressor som sparkar på hög volym, så inte kommer du få någon högt toppar eller noter sticker ut, och det är ingen fara att högtalarna kommer att få skadade när verkligen köra förstärkaren vid höga volymer.

Mångsidig, slitstark & bärbara scenen Förstärkare

Den RedSub BP150 är en mångsidig förstärkare med funktioner som gör det perfekt för hem övning också. Förstärkare har en hörlur uttaget, så det kan fortfarande användas hemma utan vakna grannarna, och en RCA-ingång, vilket innebär att du kan enkelt ansluta din CD- eller mp3-spelare.

Slutligen, slitstark beläggning och robust kabinett innebära detta amp kommer att bestå av touring medan handtagen på toppen och sidorna är avgörande för transport.

Specifikationer

 • Power Rating: 150W RMS @ 4 & Omega.
 • Speaker: 15" anpassade röd drivrutin
 • kabinett: Tilt ger tillbaka rakt framåt eller 45' riktlinjer
 • Kontroller: Gain, Master
 • EQ Kontroller: 3-bands EQ (bas, Mid, Treble); 7 band grafisk EQ (50Hz/120Hz/400Hz/500Hz/800Hz/4.5KHz/10KHz)
 • Ingångar: 1/4" Jack bas ingång, RCA Aux, 1/4" Jack effekter i, 1/4" Jack Preamp i
 • Utgångar: 1/4" Jack hörlurar, 1/4" Jack Pre Out, 1/4" Jack effekter ut
 • Mått: 622 mm (W) 420 mm (D) 653 mm (H)

RedSub är en premium märke från Gear4Music

RedSub tillverkar premium-nivå basförstärkare med hög kvalitet komponenter, hantverkskunnandet, anpassade högtalare och senast inom analog och digital basförstärkare tekniken.

Som tillhandahåller distinkt utseende som de professionella funktioner som finns på mycket högre prislapp förstärkare, Redsub leverera ultimat värde, makt, utseende och ljud.

Med ett effektområde från 35w genom att 500w; övning eller prestanda, en RedSub amp möter åtgärden. RedSub basförstärkare sätta en ny nivå av kvalitet och överkomliga priser på professionella bass guitar amp marknaden.

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.