RedSub BP250plus 250W Bass gitarrförstärkare - öppnad kartong

3 007 kr Ord.pris 4 455 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Specialdesignade högtalare.
 • 250W RMS basförstärkare med 3-bands EQ.
 • för scen och Studio.
 • Premium basförstärkare från Gear4Music.
 • Inbyggd kompressor + Tilt tillbaka kabinett

RedSub BP250plus 250W Bass gitarrförstärkare - öppnad kartong

Detaljer

För scenen situationer där du behöver din bas att verkligen lysa och höras, de RedSub BP250plus 250W Bass gitarrförstärkare av Gear4Music ger den extra kraft och ultimate ljud forma krävs. BP250plus med re-designade konstruktion, och kombinerar alla volym och kraft du behöver för scenen med ljudalternativ för studio samt.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 80181

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Uppnå den perfekta ton med BP250plus

Ljud forma och få den perfekta ton är lätt med BP250plus förstärkare. Tillsammans med separata nivåkontroller bas-, mellan-och diskant finns också bass och ljusa boost växlar och en 7-bands grafisk equalizer med en växel, vilket innebär att du enkelt ska kunna få ett utbud av bra ljud från 15-tums drivrutin.

Här förstärkaren har också en inbyggd kompressor som sparkar på hög volym, så du inte kommer få någon högt toppar eller noter sticker ut, och det är ingen risk att din högtalare kommer att skadas när verkligen köra amp vid höga volymer.

Mångsidiga, slitstarka och portabel scen Förstärkare

Den RedSub BP250plus är en mångsidig förstärkare med funktioner som gör det perfekt för hem övning samt. Funktionerna amp hörlurar socklar, så det kan fortfarande användas hemma utan att väcka grannarna och en RCA-ingång, vilket innebär att du enkelt kan ansluta din CD- eller mp3-spelare.

Slutligen innebär den tålig beläggning och robust kabinett detta amp kommer att uthärda tuffa förhållanden i touring medan handtagen på toppen och sidorna är avgörande för transport.

Specifikationer

 • Effekt: 250W RMS @ 4 & Omega;
 • Speaker: 15" anpassad drivrutin
 • kabinett: Tilt möjliggör tillbaka rakt fram eller 45' riktlinjer
 • Kontroller: Gain, Master
 • EQ Kontroller: 3-bands EQ (Bass, Mid, diskant); 7 band grafisk EQ (50Hz/120Hz/400Hz/500Hz/800Hz/4.5KHz/10KHz)
 • Ingångar: 1/4" Jack bas ingång, RCA Aux, 1/4" Jack effekter i, 1/4" Jack Preamp i
 • Utgångar: 1/4" Jack hörlurar, 1/4" Jack Pre Out, 1/4" Jack effekter ut
 • Mått: 622 mm (W) 420 mm (D) 653 mm (H)

RedSub är en premium märke från Gear4Music

RedSub tillverkar premium-nivå bas gitarrförstärkare använder högvärdigt komponenter, hantverkskunnandet, anpassade högtalare och senast inom analog och digital basförstärkare tekniken.

Ger distinkta utseende, samt de professionella funktioner som finns på mycket högre prislapp förstärkare, Redsub leverera ultimat värde, makt, utseende och ljud.

Med ett effektområde från 35w genom att 500w; övning eller prestanda, en RedSub amp möter åtgärden. RedSub basförstärkare sätta en ny nivå av kvalitet och överkomliga priser på professionella bass guitar amp marknaden.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.