SKIVA Vox TB35C1 Tony Bruno utformade gitarrförstärkare

8 769 kr Ord.pris 10 751 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

SKIVA Vox TB35C1 Tony Bruno utformade gitarrförstärkare

Detaljer

Trots deras brittiska VOX stamtavla har TB35C1 förstärkare en avgjort amerikansk känsla, tack vare Tonys inflytande och design. Alla-röret chassit har en kvartett av 6V6 kraft rör, känd för sina smidig och rena hög slutet, gräddig mids, stora bas, och för deras rika "uppbrott" när overdriven. Preamp scenen drivs av tre 12AX7 förstärkare rör, plus en extra 12AX7 parat med en 12AT7 rör att driva enheten som reverb. Tillsammans skapar de en distinkt ljud bekant för fans av amerikansk Blues och Country musik.

Artikelnummer: 19479

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Enkanalig förstärkare erbjuder både hög och låg nivå input, samt volym, bas, mitten och diskant kontroller. Externa högtalaruttags och förlängning Kabinett jacks är standardutrustning på båda modellerna. TB35C1 är utrustad med Celestion G12-65 högtalare, alla monterade i ett robust Björk-ply kabinett. Tony's design för TB35C1 förstärkare ingår ett antal unika funktioner som utformats för att maximera varje ton-tweakers tillfredsställelse i en spelar situation.

Macho växeln:

Växeln Macho ger en impuls till mids och övergripande vinna. Här alla nya, speciellt tonande Bruno mod är perfekt för spelare som vill behålla sina förstärkare ton ren och ekologiska, medan deras leads och solon till verkligt sväva, utan att kräva någon ytterligare pedaler! Footswitchbara under prestanda, spelare kan också lämna växeln Macho permanent aktiveras dramatiskt ändra ljudet av förstärkare och tillåter användaren att ta deras Sök efter ton ytterligare.

Basförstärkning:

Bass Boost gör exakt; den främjar bas! Aktivera Bass Boost förbättrar de varma och runda low-end toner som kommer från instrumentet. Den här inställningen är perfekt för ett rikt och fullt ljud.

Master Volume kringgå:

Tillägg av en Master Volume kontroll kan VOX TB35C1 förstärkare att uppnå ett fullständigt-på-ljud på olika lyssnande nivåer. För puristiska bort växeln Master Volume kringgå Master Volume från krets sökvägen, leverera en direkt och ren hög-gain ton, och tillåter förstärkare att köra fullt för dem som vill göra väggarna skaka!

Röret Reverb

Spelare som ber omisskännlig ljudet av en 1960 våren reverb enhet blir inte besviken. TB35C1 förstärkare är utrustad med en tub-driven reverb med en premie våren reverb tank. Denna design för alla-röret definieras av en skräddarsydd transformator och en hög kvalitet våren reverb tank, kunna gå från en subtil skimrande till långa "Surf-stil" förfodral- och alla punkter mellan - samtidigt alltid förstärkaren? s vinnande röret ton.

Funktioner/specifikationer:

 • Kontroller:

  -Volym (förstärkare)

  -Bas

  -Mitten av

  -Diskant

  -Reverb

  -Master volym

  -Basförstärkning

  -Macho läge (fotpedalable)

  -Master Volume Bypass

 • Röret komplement:

  -12AX7 (x 3) Preamp

  -12AT7 12AX7 rör Reverb

  -6V6 (x 4) Power rören

 • In-/ utgångar:

  -Gitarr Input i hög och låg

  -Externa högtalare

  -Utvidgning högtalare

  -Fotpedal ingång

 • Uteffekt: 35Watts RMS
 • Skåp konstruktion: Björk Ply
 • Speaker(s): 1 x 12-tums 16 Ohm Celestion G12-65
 • Mått (B x h x D): 600 x 260 x 565 mm / 23.62-tums x 10.24" x 22.24-tums
 • Tillbehör:

  -Fotpedal (VFS-1)

  -Manual

  -Damm cover

  -Strömkabel

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.