Seagull S6 original QI Semiakustisk gitarr, Naturfärgad w / TRIC fodral

6 172 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Inkluderar TRIC fodral värt 109 pund

Seagull S6 original QI Semiakustisk gitarr, Naturfärgad w / TRIC fodral

Detaljer

Den Seagull S6 original QI elektro akustiska gitarr är nu tillgänglig för en begränsad tid med TRIC fodral. S6 QI är en mångsidig och tillförlitligt instrument med en utmärkt ljudkvalitet. Denna gitarr med en solid ceder topp, laminerade kanadensiska Wild Körsbär kropp och handsydda lönnhals, och producerar en rik och färgstark ton, idealisk för en mängd olika stilar och genrer.

Artikelnummer: 73549

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Gitarrens kropp, något mindre och smalare än typiska Dreadnought-stil gitarrer, producerar en varm och balanserad ton utan lider av oönskade boominess. Dess Välj tryck-testad solid ceder topp ger värme och tydlighet, särskilt vid lägre volymer, vilket gör den idealisk för fingerstyle spelar. Gitarrens kropp är gjord av en 3-lagers laminat av kanadensiska Wild Körsbär, vilket ger den en mörk och full klingande mellanregister, halvvägs mellan som Rosenträ och mahogny.

Ergonomiska lönnhals

Gitarrens ergonomiska Silver Leaf lönn hals har en integrerad uppsättning konstruktion, att ge stabilitet och förhindra vridning eller skevhet, även i svåra klimat. Avsmalnande huvudet är utformad för att ge en rak sträng pull, säkerställa större lätthet och konsekvens tuning. Gitarren har också Seagull's innovativa dubbel funktion dragstång. Till skillnad från de flesta konventionella truss rods är denna stav kunna böja i båda riktningarna, att ge lättare justering för att korrigera både under och över bowed halsar.

Anpassad polerad

Gitarren är belagd med ett tunt anpassad polerad, som ger nödvändiga motstånd mot slitage utan att vara tjock nog att döfva den solid ceder topp naturligt ljud. Genom att låta träet att andas och vibrera fritt, främjar Detta omsorgsfullt tillämpad Yta gitarren "åldrande" process, orsakar det att utveckla en rikare, mer uttrycksfull ton mer det spelas.

Quantum jag elektronik

Komplimanger gitarren mångsidigt ljud är Godin EPM Quantum jag elektronik system. Perfekt för både scen och studio, detta system har en mycket känslig sadel transduktor och är utrustad med en 2-bands EQ och digital mottagare.

TRIC fodral ingår

TRIC Deluxe Dreadnought Multifit gitarr fodralet är utformad att passa dreadnought, arch topp och mini jumbo former. Seagull TRIC fodral är ungefär lika högteknologiska som gitarr fodral kan få. TRIC stativ för termiskt reglerad Instrument fodralet. Inte bara TRIC fodralet erbjuder vanliga skyddet från bangs och bulor men egenskaperna värmereglering menar ditt instrument är säker i alla klimat också.

Superlätta TRIC fodralet väger strax under 3.65 pounds. Det har också en fantastisk framsida blixtlås ficka och interiör förvaringsfack. Den form montering plysch inredning shell hjälper avbryta och säkert hålla din gitarr på plats.

Funktioner/specifikationer

Kropp & Stall

 • Kropp: Dreadnought
 • Top: Välj tryck testade Solid ceder
 • Botten & sargar: Kanadensiska Wild Körsbär
 • Stall: Rosenträ
 • Sadel: Betald Tusq® av GraphTech
 • Yta: Halvblank anpassad polerad

Hals och greppbräda

 • Hals: Silver Leaf lönn
 • Hals konstruktion: Integrerad uppsättning nacke
 • Truss Rod: Dubbel funktion
 • Greppbräda: Rosenträ
 • Sadel: Betald Tusq® av GraphTech
 • Sadel bredd: 1,8 ''

Elektronik & Hardware

 • Electronics: Godin EPM Quantum jag