Shadow Kill Pot 25kOhm för aktiva Pickups

222 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Shadow Kill Pot 25kOhm för aktiva Pickups

Detaljer

Eftersom rockmusik började gå vilda och högt på 1960-talet högtrycksbehållare ljudeffekten med en elgitarr är en av de viktigaste egenskaperna. Om du strum en Korda, aktivera volymen av en upphämtning ned den andra upphämtning och flytta din växla snabbt upp och ner, shreds ljudet. Detta är den så kallade högtrycksbehållare ljudeffekt som du kan höra i oräkneliga rock sånger. Hittills så bra- men de radikala mäterna förstört otaliga växla växlar. Nu Shadow löste detta irriterande problem: The SH 124 döda potten är en unik potentiometer med en momentan push-switch för elgitarrer, som tillfälligt dödar ljudet genom att rama in den upp och ned.

Artikelnummer: 25467

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Driva det upp och ned snabbt skapar en extra ljudeffekt som är känd från den vilda Rock' n Roll dagar - nu kan du skapa ditt eget machine gun ljudeffekt med din gitarr. Detta bevarar din toggle switch och är mycket bekvämare att hantera.

Du kan installera SH 124 döda potten lätt i alla gemensamma elgitarr. På grund av dess 16 mm tapp passar det även arch-top gitarr. Döda potten ersätter standard potentiometern av din elgitarr. Det är upp till dig om du väljer att ersätta din volym eller ton potten.

Naturligtvis genom att ersätta din standard potentiometer med SH 124 döda potten förlorar du inte funktionen i det gamla. Du kan också styra volymen eller ton med den döda Pot - och dessutom det ger dig möjlighet att enkelt skapa en häpnadsväckande ljudeffekt.

SH-124 garanterar 2 miljoner av dessa pushas som försäkrar många högtrycksbehållare ljud. Ur denna synvinkel är SH 124 döda potten en verklig "killer"!

Funktioner/specifikationer:

  • Hållbara, specialdesignade potentiometer med momentant push-switch
  • Montering tapp: 16 mm. M7 x 0.75 tråd
  • SH 124-25 (25kOhm) för aktiva mikar