Vox amPlug2 kabinett för amPlug hörlursförstärkare - B-Stock

309 kr Ord.pris 432 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Omvandlar hörlursförstärkare till bordsskiva mini Stack.
  • Play-var som helst bekvämlighet.
  • Kompatibel med alla amPlug modeller.
  • Omedelbart igenkännliga VOX titta.
  • Användning som en fristående mini Förstärkare

Vox amPlug2 kabinett för amPlug hörlursförstärkare - B-Stock

Detaljer

Den Vox amPlug2 kabinett ger dig flexibilitet att njuta av ljudkvaliteten i en Vox hörlursförstärkare utan att använda hörlurar. Någonsin velat dela din amPlug ljud? AmPlug2 kabinettet är perfekt för att konvertera eventuella amPlug till en bordsskiva mini stack. Anslutning är enkelt; bara in amPlug2 kabinettet amPlug enheten och Anslut den dedikerad kabeln från amPlug2 kabinett till amPlug. Du kan också använda amPlug2 kabinettet som en fristående mini amp. Njut av retro VOX design som är både attraktivt och roligt att använda, nu med ökad kraft och flexibilitet.Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 81058

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning
En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.