Blackstar Amps

Gear4music.com

Blackstar Amps erbjuder några av de mest mångsidiga gitarrförstärkare på marknaden. Den banbrytande I.S.F - Infinite Shape Feature) gör det möjligt för dig att gå från ett tajt, fokuserat USA-gitarrljud till en varmare, organisk, brittisk ton ooch vad som helst däremellan. Från prisvärda till förstklassiga rörförstärkare, finns det en Blackstar-förstärkare för vilken som helst genre eller budget. Visa all information

Mest populära Blackstar-förstärkare

Första 20 produkter som visas

Blackstar Guitar Amp Range

HT-5-serien är utformad för användning i studion och som en övningsförstärkare med extra styrka. Med det fantastiska ljudet av HT Valve Pedal-serien, har HT-5 förstärkare två kanaler och Blackstars ISF-krets (Infinite Shape Feature) för finjustering och ljudutformning. HT-5-serien är tillgänglig som en Combo, Topp och Högtalarlåda, liksom en Mini-Stack.

HT Venue-serien passar framträdande gitarrister och betonar på portabilitet. Denna ventilserie har en förstärkare som passar alla livetyper – från den låg-drivna 20 Watt HT Studio 20 Combo till 100-Watt HT Stage 100.

Series One utbudet är utformat med mångsidighet i åtanke. Från den mäktiga 200 Watt, KT88-utrustade Series One 200 toppen till den vackert utformade 40-Watt Series One S1-45 Combo, Series One förstärkare har inbyggda DPR strömminskande system som gör att du kan minska den övergripande strömmen till 10% av den nominella effekten utan ljudförlust för den fullständiga ventilupplevelsen.

Artisan Series är kanske Blackstars mest vackert utformade förstärkarserie. Med betoning på rent ljud och enkelhet pumpar Artisan serien ut boutique toner. Artisan 15 Handwired Combo börjar serien och erbjuder 15-watt dynamisk, klass a röreffekt, omställbar ned till 5-Watts för det ultimata inom ljudflexibilitet.