Blackstar gitarrförstärkare

Gear4Music.com

BlackStar Amplification är baserat i Northampton, England. Blackstar teamet är extremt passionerat angående gitarr förstärkare med över 50 års erfarenhet som musiker, designers och tillverkare. Deras mål är att förse gitarrister med de bästa möjliga verktygen för självuttryck. View All Information

Mest populara Blackstar förstärkare

Första 21 produkter som visas

Blackstar Gitarrförstärkare utbud

HT-5-serien är utformad för användning i studion och som en övningsförstärkare med extra styrka. Med det fantastiska ljudet av HT Valve Pedal-serien, har HT-5 förstärkare två kanaler och Blackstars ISF-krets (Infinite Shape Feature) för finjustering och ljudutformning. HT-5-serien är tillgänglig som en Combo, Topp och Högtalarlåda, liksom en Mini-Stack.

HT Venue-serien passar framträdande gitarrister och betonar på portabilitet. Denna ventilserie har en förstärkare som passar alla livetyper – från den låg-drivna 20 Watt HT Studio 20 Combo till 100-Watt HT Stage 100.

Series One utbudet är utformat med mångsidighet i åtanke. Från den mäktiga 200 Watt, KT88-utrustade Series One 200 toppen till den vackert utformade 40-Watt Series One S1-45 Combo, Series One förstärkare har inbyggda DPR strömminskande system som gör att du kan minska den övergripande strömmen till 10% av den nominella effekten utan ljudförlust för den fullständiga ventilupplevelsen.

Artisan Series är kanske Blackstars mest vackert utformade förstärkarserie. Med betoning på rent ljud och enkelhet pumpar Artisan serien ut boutique toner. Artisan 15 Handwired Combo börjar serien och erbjuder 15-watt dynamisk, klass a röreffekt, omställbar ned till 5-Watts för det ultimata inom ljudflexibilitet.