Fender Gitarrförstärkare

Gear4Music.com

Fender Forstärkare levererar konstant klart ljud - Fender är utan tvekan det mest välkända namnet i världen av elgitarrer. View All Information

Populäraste Fender gitarrförstärkare

Första 13 produkter som visas

Fender gitarrförstärkare

Fender's Frontman förstärkare leverera kvalitet solid-state ton på en låg prislapp. Dessa solid-state förstärkare är bra för nybörjare, men är också populärt bland gitarrister som söker volym på en budget - den Frontman 212R innehåller 100 watt av kraft och inbyggda reverb i två-kanaler.

Hot Rod serien infördes som mitten prissatta all-rör förstärkare. med classic 50-tal styling hela utbud, Hot Rod serien göra använda av Groove rör tube ventiler för en naturlig, tuff overdrive. Den populära Hot Rod Deluxe erbjuder 40-watt av all-ventilen tonar i en 1 x 12-tums inhägnad.

Vintage Reissue serien ta klassiska all-rör Fender förstärkare modeller från historia och återutfärda dem för dagens spelare. Vintage Reissue förstärkare är gjorda för att vara så nära den original spec som möjligt, och är uppkallade efter spec har hämtats från. Den och är båda vördade förstärkare modeller från Fender pre-CBS period och erbjuder spelarna en trogen rekreation av några av de största förstärkare i historien.

Vintage modifierade serien kombinerar härliga ton i Fender rör förstärkare, med flexibiliteten i moderna SSD teknik såsom inbyggda DSP-effekter. Den Deluxe VM tar sin design från den dyrbara Deluxe Reverb, samtidigt lägga till hög kvalitet effekter såsom delay och kör. Den Super Champ XD är en 15-Watt-hybrid som levererar samma funktioner i ett mindre, lägre-drivna kabinett.

Om Fender gitarr Förstärkare

Medan det var den Stratocaster och Telecaster som gjort Fender i till ett kant namn, Leo Fender borjade gora gitarrförstärkare innan han tillverkade gitarrer. Forsta förstärkare var klassiska rorförstärkare, men senare 1960-talet borjade foretaget att gora halvledar-modeller också.

Fender gitarrförstärkare har varit favoriter av musiker over hela musikaliska spektrat från sin uppfinning i 1945. Blackface, Silverface, Brunface och Tweed Fender gitarrförstärkare spanner har kommit att definiera ljudet av manga genrer av musik, från surfa till shoegaze och land till elektrisk blues.

Pa 60-talet gynnade John Lennon Deluxe Reverb. I slutet av 80-talet anvands Kurt Cobain en 65 Twin for att registrera "Blekmedel". Aven de mest moderna band som Bloc Party, No-Age och Best Coast fordel Fender's tidlosa ton.