Fender Gitarrförstärkare

Gear4music.com

Fender förstärkare producerar några av de bästa rena ljuden på marknaden. Fenders förstärkarkonstruktion-kvalitet resulterar i tillförlitliga, spel-redå gitarrförstärkare som fungerar vackert med pedaler och ger en perfekt plattform för din kreativitet. Visa all information

Populäraste Fender gitarrförstärkare

Första 20 produkter som visas

Om Fender gitarr Förstärkare

Medan det var den Stratocaster och Telecaster som gjort Fender i till ett kant namn, Leo Fender borjade gora gitarrförstärkare innan han tillverkade gitarrer. Forsta förstärkare var klassiska rorförstärkare, men senare 1960-talet borjade foretaget att gora halvledar-modeller också.

Fender gitarrförstärkare har varit favoriter av musiker over hela musikaliska spektrat från sin uppfinning i 1945. Blackface, Silverface, Brunface och Tweed Fender gitarrförstärkare spanner har kommit att definiera ljudet av manga genrer av musik, från surfa till shoegaze och land till elektrisk blues.

Pa 60-talet gynnade John Lennon Deluxe Reverb. I slutet av 80-talet anvands Kurt Cobain en 65 Twin for att registrera "Blekmedel". Aven de mest moderna band som Bloc Party, No-Age och Best Coast fordel Fender's tidlosa ton.