Fender Gitarrförstärkare

Gear4music.com

Fender förstärkare producerar några av de bästa rena ljuden på marknaden. Fenders förstärkarkonstruktion-kvalitet resulterar i tillförlitliga, spel-redå gitarrförstärkare som fungerar vackert med pedaler och ger en perfekt plattform för din kreativitet. Visa all information

Mest populära Fender Guitar Amps

Första 20 produkter som visas

Om Fender Guitar Amps

Medan det var Stratocaster och Telecaster som gjorde Fender till ett hushållsnamn började Leo Fender göra gitarrförstärkare innan han tillverkade gitarrer. De första förstärkare var klassiska rörförstärkare, men sen senare på 1960-talet började företaget även skapa solid state-modeller.

Fender gitarrförstärkare har varit favoriter av musiker över musikaliska spektrumet från sin uppfinning 1945. Blackface, Silverface, Brunface och Tweed Fender gitarrförstärkare har kommit att hjälpa till att definiera ljudet av många genrer av musik, från surf till shoegaze och land till elektrisk blues.

På 60-talet favoriserade John Lennon Deluxe Reverb. I slutet av 80-talet använde Kurt Cobain en "65 Twin för att spela in" Bleach ". Även de mest moderna band som Bloc Party, No Age och Best Coast favoriserar Fender tidlösa ton.