Gear4music-gitarrförstärkare

Gear4music.com

Elgitarrförstärkare av Gear4music erbjuder prisvärd kvalitet. Efter att bolaget grundades 2003 har Gear4music fått värdefull insikt om musikers behov. Därför har vi gitarrförstärkare som passar alla spelare. 15W och 35 Watt Combo-förstärkare är perfekta för nybörjare och de som försöker lägga till volym i sitt spelande. Gear4music gitarrförstärkare förser dig med professionellt ljud till otroligt förmånliga priser. Visa all information

Gear4music-gitarrförstärkare

Första 9 produkter som visas

Gear4music-gitarrförstärkarpaket

Första 3 produkter som visas

Gear4music-gitarrförstärkartillbehör

Första 6 produkter som visas

Vad är gitarrförstärkare?

Gitarrförstärkare är enheter som gitarrister ansluter till elektriska-, elakustiska- eller basgitarrer som konverterar dess signaler till ljud, som sedan produceras via en högtalare. De är väsentliga för elgitarrister och basister och en mängd olika modeller finns för att passa musikers behov.

Det finns två huvudtyper av gitarrförstärkare: Comboförstärkare - som innehåller förstärkare och högtalare i ett enda kabinett- och enheter med fristående topp som kräver att högtalare ansluts separat. Förstärkarens syfte avgör vilken typ gitarristen bör använda, liksom storleken och mängden ström som krävs. Studenter som söker förstärkare helt enkelt för att lära sig att spela gitarr väljer oftast övningsförstärkare, som brukar vara relativt små och låg-drivna och faller i Combo-kategorin. De som vill spela live eller skapa ett visst typ av ljud, kan dock finna att toppenheter och separata kabinett bättre passar deras behov.