Peavey-förstärkare

Gear4music.com

Peavey-förstärkare erbjuder otroliga, förstärkta ljud. Varumärket associeras starkt med hårdrock och metal och det erbjuder extremt skarpa rytmtoner. Förstärkarnas leadljud sticker lätt ut ur mängden i bandets mix. Visa all information

Peavey Guitar Amps

Första 29 produkter som visas

Peavey Guitar Amps

Peaveys VYPYR-serie består av Solid State modellering-förstärkare baserade på Peaveys VYPYR modelleringsteknik. Med upp till 24 olika kanalmodeller och 22 redigerbara effekter erbjuder VYPYR förstärkare en enorm omfattning ljud för att uppfylla alla spelares krav. Alltifrån VYPYR 15, upp till VYPYR 100 finns det en VYPYR förstärkare som lämpar sig för alla storlekar av rum eller platser.

Peaveys Valve King-serien är ett helt nytt utbud av rörförstärkare som integrerar ett antal förbättringar. För det första är förstärkarna omställbara från klass a till klass b strömstruktur, med hjälp av en justerbar kontroll. Med ytterligare två footswtich-kanaler, oberoende 3-Bands EQ och en lead boost, blandar Valveking förstärkare fantastisk rörljud med innovativa idéer. Valveking 112 Combo har en 1 x 12-tums högtalare och utgångar på 50-watt. Valveking förstärkare finns även tillgängliga som en och separata förlängning högtalarkabinetter.