Elgitarrer

Elgitarrer och gitarr utrustning – letar du efter något nytt? Det är här du hittar den gitarr-setup du har letat efter. Välj från solid kropp, semiakustisk, eller ihålig-kropp stilar för att få din perfekt agitarr. Vi lagerför alla de största gitarr-märkena som Fender, Gibvson, och Ibanez.

Visa all information

Våra Mest Populära Elgitarrer

Elgitarrs - Things to Consider

align="left" style="font-size:135%; line-height:125%"> What is an Elgitarr?

Elektrisk gitarr är ett snedinstrument som använder magnetiska pickup för att göra ett ljud. Genom att vrida strängarnas vibrationer till en signal kan ljudet av instrumentet förstärkas och ändras. Detta görs genom gitarrförstärkare och gitarrpedaler.

Inte alla gitarrer låter lika. Typ av pickups, strängar, trä och kroppsstil alla dikterar ljudet som en gitarr gör. En av de viktigaste beslut som en gitarrist kan göra är att få en solid kropp, halvhålig eller hollow body kroppsgitarr. En fast kropp har en skärningston med mycket hållbarhet, medan en hollow body har en varmare, mer rundad ljud.

En mellanklass är den halvhåliga, som är en hollow body med ett fantastiskt träblock som löper genom mitten. Dessa erbjuder mer av barken i en fast kropp, samtidigt som de ger en del av resonansen som finns i ihåliga kroppar.

Utforska vårt sortiment av elektriska gitarrtyper.


What is the Best Starter Elgitarr?

Den bästa startgitarrgitarr är en du, eller den person du köper för, vill hämta och spela varje dag. Tänk på vilken typ av musik spelaren tycker om och kommer sannolikt att spela. Gör lite forskning om vilken typ av musik den potentiella gitarr och förstärkare passar bäst.

Praktiska råd för att välja en gitarr skulle vara, hitta en som är rätt storlek för spelaren. Vi erbjuder en rad olika storlekar till alla. Annars än det är det nere till din budget och glöm inte att du behöver en förstärkare!

Bläddra i startgitarrpaket från traditionella gitarrmärken eller kolla in Gear4music .


align="left" style="font-size:135%; line-height:125%"> What is the Difference Between an Electric and Acoustic?

Nyckelfaktorn mellan en elektrisk gitarr och en akustisk är hur de gör ett ljud. Elektrisk användning av pickup och akustik är beroende av en "soundboard", en ihålig kropp och ett ljudhål för att förstärka strängarnas vibrationer. Den viktigaste skillnaden är dock vad du vill låta som och vad du föredrar. En gitarr som du vill hämta och spela kommer alltid att vara en som gör att du övar mer - vilket är det enda sättet att bli bättre på gitarr!

Upptäck mer om akustiska gitarrer.