Alesis höja 6 Premium aktiv Studio Monitor (singel) - Ex Demo

1 135 kr Ord.pris 1 394 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • 100 watt (RMS, Per högtalare).
  • 6 tums lågfrekventa föraren, 1 tum Silk Dome Tweeter.
  • Hög densitet trä kabinett med bas portning.
  • Elliptiska kristallvågledare, ökat lyssningsområdet.
  • Radial-Edge bafflar minska dist

Alesis höja 6 Premium aktiv Studio Monitor (singel) - Ex Demo

Detaljer
Alesis höja 6 Premium aktiv Studio Monitor har en 6 tums bas, radiella kanten baffel design för minskad dist, högdensitets trä kabinett med bas portning och ERP kompatibel automatisk avstängning. Höja 6 premium Monitorerna är perfekt för användning i en studio, hemma eller som ett andra par av referens monitorer.

Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns lätta repor och tecken på användning runt höljet. Den original boxning och manual ingår inte.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 68091

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Professionell Monitor för någon Studio.

Alesis har skapat studiomonitorer i över två decennier, och under den tiden har de lärt sig en sak eller två om maximera ljud och sonic klarhet. Höj 6, en professionell aktiva studio monitor från Ålesund, bygger på denna beprövade teknik genom att utnyttja premium audio-komponenter med ett respons som kan hålla jämna steg med dagens musik. Med en hög kvalitet referens monitor design hjälper höja 6 dig spela in, blanda, lyssna och skapa förtroende.

Utforma din Mix

Alesis höja 6 är en aktiv, bi-amplad (50 + 25 watt) studio monitor som levererar en flat frekvensgång, tydlig stereo imaging och utmärkt bas Korttidsreaktion för professionell mixning och Monitor. Utrustad med en 6? vävda Kevlar lågfrekventa föraren, 1 tum Naturfärgad silk dome tweeter och precision-kalibrerad dubbla förstärkare, höja 6 levererar kraftfulla ljud som hålls korrekt och ren över ett brett frekvensområde. Dess förbättrade elliptiska kristallvågledare bredda sweet spot för konsekvent, stereo lyssnar och gör att du kan göra justeringar i din mix som översätta perfekt till varje uppspelning system. Plus, baffel radier var minutiöst för att minska kant diffraction. Resultatet är ren transparent ljud som gör att du kan blanda, exakt.

Komplett Studio Integration

Höja 6 kommer med en onboard HF - och LF-trim växlar, vilket ger dig en professionell referens Monitorer som anpassar sig till produktionsmiljön. Med - 2db, 0db och 2db inställningar, kan du snabbt justera lyfta upp 6 för att passa akustiken i någon storlek rum eller studio, särskilt när det ligger nära en studio vägg. En balanserad XLR + 1/4 tum combo ingång och en obalanserad RCA ingång ansluta höja 6 till din favoritljudsutrustning. Lyfta upp 6 är ERP-kompatibel och har en automatisk avstängning funktion som stänger av bildskärmen när den inte används.

Funktioner och specifikationer.

  • 100 watt (RMS, Per högtalare)
  • 6 tums lågfrekventa föraren, 1 tum Silk Dome Tweeter
  • Hög densitet trä kabinett med bas portning
  • Elliptisk kristallvågledare, ökat lyssningsområdet
  • Radial-Edge bafflar minska dist
En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.