Apogee Duet ljudinterface - B-Stock

 • Video 1
5 318 kr Ord.pris 7 103 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Specialerbjudande - köp och få rabattkod för Plugins!.
 • iOS Audio Interface för iPad + Mac.
 • Fånga din musik till din Mac.
 • Elegant och lättanvänt Interface.
 • Kompatibel med alla Core Audio klagomål program.

Apogee Duet ljudinterface - B-Stock

Detaljer

Den Apogee Duet 2 USB Audio Interface är den bästa lösningen för att fånga din musik till din Mac. Med Duet 2, göra kvalitet studioinspelningar av sång, gitarrer, bas, keyboard, trummor och något musikaliskt.SPECIALERBJUDANDE - Apogee ONE EN för Mac/iPad, nya EN för Mac, duett, kvartetten och Ensemble ljudinterface nu inkluderar tillgång till Specialerbjudanden på ditt val av någon förstklassig ljud plugins från vågor. (Giltig i endast Storbritannien).Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 81020

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Information om erbjudandet

Kunder som köper någon av dessa Apogee ljudinterface ny auktoriserad återförsäljare kan registrera sin produkt och få en rabattkod för 25% rabatt på en enda plugin eller 35% av alla vågor bunt plus en ytterligare $100 verifikation * som kan användas mot sin nästa vågor plugin köp. Dessa erbjudanden kan även tillämpas på alla särskilda erbjudanden från vågor.

 • Alla rabatter kan tillämpas på & ldquo; Vågor specialerbjudanden
 • Tillgängliga för Apogee användare som purchase(d) på/efter 4 April 2016 och registrera
 • Apogee användare kan välja oavsett vågor plugins de vill
 • Utnyttja kraften i din Mac att köra fler plugins med lägre latens
 • Apogee hardware; bästa möjliga från din Waves plugins kvalitet
 • Waves plugins är CPU effektiv, så att du kan köra sessioner på lägre buffertstorlekar
 • Arbeta på en öppen plattform som tillåter dig att expandera din studio som behövs

* Voucher kan lösas in för upp till 50% mot någon bunt eller uppgradering, eller upp till 25% mot någon plugin, rabatt på priset vid tidpunkten för inlösen. Denna Voucher kan inte kombineras med flera plugin rabatter. Kuponger kan endast användas för en order och bär inte en återstående balans. Flera kuponger kan inte kombineras.

Läs mer om främjande här.

Apogee Duet ljudinterface

Apogee's Duet är den mest respekterade bärbara ljudinterfacet någonsin. Tillsammans med mottagit många utmärkelser, har Duet också varit avgörande för skapandet av ett flertal GRAMMY-vinnande records. Medan andra har försökt att efterlikna sin ljudkvalitet, underlätta användning och innovativ design, vi har varit upptagen med att göra en ännu bättre duett. Duet 2 bygger på den oerhörda framgången av dess föregångare genom Transponering feedback från kunder, lägga till avancerade nya funktioner och leverera ännu bättre ljudkvalitet än originalet.

Använder den allra senaste tekniken och drar nytta av erfarenheten av att utveckla Apogee's nya flaggskepp ljudinterface, Symphony i/o, Apogee ingenjörer ombyggd duett för att uppnå en skillnad som du kan höra.

Från de Mikrofonförstärkare till AD/DA omvandlare, Duet 2 erbjuder bäst av allt Apogee, så att du kan fånga din ljud med ännu mer klarhet och dimension än den original duett. Detta är professionell ljudkvalitet som du kan ta med överallt.

Smidig, detaljerade världsklass Mikrofonförstärkare

De Duet 2 Mikrofonförstärkare har en ny design, alla nya komponenter och sömlös Klicka-fria övergångar som gainen ökar och minskar i hela det otroliga utbudet av 0-75dB. Denna exempellösa funktion gör att du kan ringa in perfekt nivå samtidigt som den levererar ultra-låg ljudnivå och smidig, skarp detalj. Viktigast av allt, de Duet 2 Mikrofonförstärkare är optimerade för någon ljudkälla, så ingen materia vad du registrerar du? ll fånga varje detalj.

Orörd, nästa generations AD/DA omvandlare

Likt de Mikrofonförstärkare, de Duet 2 AD/DA-omvandlare är en helt ny design och leverera den renaste inspelningar och bästa möjliga ljudupplevelse. Den helt nya designen tar personliga studion till nästa nivå med kvalitativ komponenter och nästa generations konvertering.

Full färg OLED-Display

Nytt för Duet 2 är en full färg OLED-display. Denna högupplösta skärmen är huvudsakligt control center för Duet 2, levererar visuell feedback för flera funktioner inklusive mätning, numeriskt värde för input och output nivåer, ingång gruppering, och fas, muting, Phantom Power och mjuk gräns indikation. Med denna skärm vet du status för någon input och output vid varje givet ögonblick utan att behöva referera till Maestro eller inspelningsprogrammet.

Konfigurerbara Touch Pads

Duet 2 introducerar även konfigurerbara touch pads. 2 touch pads, ligger på ömse sidor om kodaren ratten, ge dig snabbt tillgång till output funktioner såsom "Mute utgångar", "Dim utgångar", "Summan till Mono" eller "Växla hörlurar källa". Vart är assignable med en droppa-ned menyn inom Apogee's nya Maestro 2. Denna unika funktion låter dig välja den funktion du vill ha och komma åt den direkt från Duet 2 utan att behöva titta på programvara.

Omgjorda Breakout kabeln

Duet 2: s nya breakout kabeln är kraftigt strömlinjeformad med 2 kombination mikrofon/instrument-kontakterna (XLR och 1/4") inbyggt i en enda kontakt och 2 balanserade 1/4" kopplingar för högtalare. Elegant enda kabel-till-korsningen designen möjliggör enkel kabelhantering och låsning anslutningen till Duet 2 är robust och snygg.

Multi-Function Kontrollenhet ratten

Tillsammans med dess glatt aluminiumchassi är multi-function Kontrollenhet ratten en av de mest kända inslagen i Duet's design. Detta centrala control funktionen kan du snabbt och enkelt växla via Duet 2 ingångar och utgångar och ange nivåer medan du tittar på Duet 2 dynamisk OLED-display.

Recensioner

"Du ska kämpa för att hitta ett företag vars strategi är så anpassad till Apple sortiment, med rock-solid integration garanteras. Den audio kvaliteten av Duet 2 är väldigt bra också, blåser de flesta konkurrenter bort." -MusicRadar

"Stilig, fantastiskt ljud, lättanvänt, med en mycket attraktiv inbyggd display - vad är inte för att tycka om Duet 2? Jag tror inte du hittar en likvärdig som matchar ljudkvaliteten och Stäng Mac integrationen av Duet 2." - Sound on Sound

"Duet 2 är faktiskt bra precis som en hörlursförstärkare, för att lyssna genom högre prisklasserna öppen-backed och Slutna hörlurar för Monitor eller bara njuta av musik." -PC Mag

Funktioner/specifikationer:

 • Audio Interface: USB 2.0 Mac audio interface
 • Analoga ingångar: Kombination linje/Mic/Instrument
 • Linje utgångar: Balanserad line-utgångarna, + 20 dBu maximal output nivå
 • Hörlursutgång: 1 oberoende stereohörlurar utgång
 • Preamps: 2 mikrofon förförstärkare med upp till 75dB av gain
 • Skärm: Övre panelen högupplösta OLED-display
 • Kontrollenhet: Multi-Function Kontrollenhet ratten
 • Tryck Pads: två assignable topp panel touch pads
 • Mute: Stänga av högtalare, hörlurar eller alla utgångar

Kompatibel programvara

Kompatibel med alla Core Audio-kompatibelt program inklusive:

 • Logik
 • GarageBand
 • MainStage
 • Soundtrack Pro
 • Pro Tools 9
 • Ableton Live Live
 • Cubase

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.