Audio Technica ANC9 Brusreducerande Hörlurar

1 675 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • 3 lägen för brusreducering. span class="notranslate">
  • span>Kompatibel med iPhone och andra Smartphones. span class="notranslate">
  • span>. span class="notranslate">
  • span>

Audio Technica ANC9 Brusreducerande Hörlurar

Detaljer

Audio-Technica ATH-ANC9 hörlurar är deras första over-ear QuietPoint aktivt brusreducerande hörlurar att erbjuda reducering på trippelnivå och är kompatibel med iPhone och smartphones.Audio-Technica auktoriserad återförsäljare Europa

Artikelnummer: 25087

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Funktionen med reducering på trippelnivå erbjuder tre unika inställningar för aktiv brusreducering som passar till olika sorters buller miljöer. Läge 1 är perfekt för användning på flygplan, tåg och bussar - för att tillämpa högsta brusreducering till låga frekvenser. Läge 2 är utformat för användning på bullriga kontor eller trånga platser, med inriktning på frekvenser på mellannivå. Läge 3 passar att använda i redan tysta miljöer som bibliotek, för skapa en ren och fridfull miljö som är perfekt för studier.

ATH-ANC9s kabel är utrustad med en infogad mikrofon och smartphone styrenhet för att besvara samtal och kontrollera musik. Mikrofonen har ett rundstrålande pickup mönster och är utformad för att ge skarp tydlighet utan att man behöver tala direkt till Monitors-och informationscentrumet.

Utöver dessa funktioner, så är ANC9 helt enkelt ett par enastående hörlurar. Deras 40 mm drivrutiner säkerställer kristallklar Hi-Fi ljud reproduktion, och lyxiga minnesskumutfyllnader i öronkuporna och huvudbandet ger dig välkommen bekvämlighet under långa stunder av lyssnande.

Funktioner/specifikationer:

  • 3 unika brusreducerance lägen för olika miljöer
  • Infogad mikrofon och smartphone styrenhet för användning med iPhone och smartphones
  • Levereras med hårdväska, batteri, adaptrar och två kablar (1 med infogade kontroll/mikrofon)