DISC Metric Halo produktion paket för AAX/Audio enheter

7 217 kr Ord.pris 8 019 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Digtal nedladdning vid köpet.
 • Innehåller 7 Metric Halo plugg Ins.
 • förbättrar ljud processorkraft.
 • Brett sortiment av Top-Tier effekter.
 • iLok tangent säljs separat

DISC Metric Halo produktion paket för AAX/Audio enheter

Detaljer
Den Metric Halo produktion paket för AAX/Audio enheter är en mångsidig bunt av programvara utformad för musikproducenter och digital musiker. Halo produktion konsolpaket erbjuder ett urval av några av de bästa plug-ins tillgängliga från Metric Halo inklusive: Haloverb, Multiband Dynamics, Precision De Esser, TransientControlm, ChannelStrip 3, karaktär och Multiband Expander. Detta varierat utbud av programvara-baserade effekter kan du integrera några av de bästa DSP bearbetningen tillgängliga på marknaden i dina produktioner och ljud arrangemang. Med sitt utbud av varierad bearbetning, Metric Halo produktion paket är perfekt för studio och live applikationer både.

Artikelnummer: 37657

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

HaloVerb

Metric Halos HaloVerb är en plugg i som tillåter dig att lägga till djup och atmosfären i någon inspelning. HaloVerb erbjuder fantastisk flexibilitet och control över de parametrar som påverkar reverb tack vare kontakten i att vara en algoritmisk reverb.

Multiband Dynamics

Metric Halos Multiband Dynamics är en plugg i som ger dig olika sätt att forma och gjuta timbral kvaliteten på din ljud genom att köra det via en 3-vägs crossover, som ger oberoende komprimering per frekvensområde och sedan sätter resultatet genom en limiter.

Precision De Esser

Metric Halos Precision De Esser är en plugg i som erbjuder ett sätt att manipulera spår och ta bort överdriven högfrekvent innehåll. Den Precision De-Esser har även omfattande lyssnande reglage som gör att du kan höra vad som är eller inte tas bort. Den Precision De-Esser är avgörande för vokala spåren och också lysande för ljudbearbetning och ljuddesign.

TransientControl

Metric Halos TransientControl är en plugg i som gör att du kan ändra dynamics på ett sätt som inte skulle vara möjligt med en traditionell kompressor. TransientControl tillåter dig att göra spår smidigare så de sitter i en blandning eller mer kraftfull att göra dina spår som verkligen utmärker sig tack vare sättet du kan direkt ändra sustain och övergående av ljud.

ChannelStrip 3

Den Metric Halo ChannelStrip 3 replikeras avsnittet kanal remsa en storformat konsolen med egna lagt till förbättringar. ChannelStrip3 är i huvudsak en signal bearbetning paket, integrera allt du kan behöva bearbeta dina kanaler inom en blandning. Den ChannelStrip 3 erbjuder en rad olika effekter och behandling verktyg inklusive en Expander, kompressor, flera Band EQ och en limiter. Interfacet intuitivt och ergonomiska gör behandling dina spår som är lätt, att ge dig omfattande mätning, fas Invertera, kanal delay och SpectraFoo ™ Responsspektrum analys. Detta varierat ljud verktyg ger dig allt du behöver för att bearbeta och mixa ditt ljud med lätthet.

Karaktär

Metric Halos karaktär är en plugg i som ger över 20 olika modeller som Transponering och inkluderar ljudet av rör, transistoriserade enheter och transformatorer. Karaktär lägger också till enhet control som tillåter dig att driva disten som ännu högre ge över den topp ljud mangling.

Multiband Expander

Metric Halos Multiband Expander är en plugg i som ger dig olika sätt att forma och gjuta den dynamiska kvaliteten av ljud genom att köra det via en 3-vägs crossover, som ger oberoende expansion per frekvensområde.

Funktioner

 • Olika sorters produktion-baserade effekter, handplockade från de finaste av Metric Halo& rsquo; s plug-in utbud
 • Innehåller:: Haloverb, Multiband Dynamics, Precision De Esser, TransientControl, ChannelStrip 3, karaktär och Multiband Expander
 • Enkel integration med ett utbud av DAWs
 • Toppskiktet processorkraft

Programvarukrav

 • Pro Tools AAX (DSP + Native) för Macintosh: Pro Tools 10 eller senare, Mac OS 10.6.8 eller nyare och iLok + iLok konto
 • Pro Tools AAX (DSP + Native) för Windows: Pro Tools 10 eller senare, Windows 7 eller nyare och iLok + iLok konto
 • Ljud enheter för Macintosh: Any Audio enhet värd, Mac OS 10.5.8 eller senare (PPC eller Intel, 32-bitars och 64-bitars) och iLok + iLok konto

Licenskrav: Alla dessa programvarulicenser levereras via iLok som kräver en iLok Smart tangent Dongle och ett iLok.com konto. Att köpa den iLok smartnyckel Klicka här. iLok dongel ingår inte med programvara inköp.
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.