DISC Primacoustic Broadway 12-tums x 12" Scatter block - 2" svart

3 595 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Hög densitet partnerstaternas paneler .
  • Ultimata mjuk spridning .
  • Easy installera på praktiskt taget alla yta .
  • Stora ser mönster och färger

DISC Primacoustic Broadway 12-tums x 12" Scatter block - 2" svart

Detaljer

Broadway Scatter block presentera ett lätt att installera lösningen för akustisk behandling där du vill styra ljudet, men inte vill eliminera fysisk atmosfär.

Levereras i en ruta 24

Artikelnummer: 13969

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Tillverkad av hög densitet 6 pund per kubikmeter fot hög densitet glasfiber, är Scatter block utformade för att vara slumpmässigt fördelade på stora Väggytor att skapa en effekt som vi kallar mjuka Diffusion, ett prisvärt alternativ till fullt skalutslag kvadratisk spridning. Genom att lämna reflekterande blanksteg mellan panelerna, absorberas vissa energin medan vissa är för att återspegla tillbaka in i rummet. Detta hjälper kontroll fladdra echo och minskar stående vågor medan en känsla av? luft? eller blanksteg i rummet.

Detta gör de Scatter block ett utmärkt val i live-slutet, återvändsgränd mönster som i studios och hem teatrar medan också ger ett kostnadseffektivt alternativ för större utrymmen såsom musik övning rum, dance studios, Fitnesscenter centers och klassrum att behöva be tamed i försök att minska tid som reverberant.

Broadway Scatter block kommer i valet av 2 tjocklekar och 3 färger och monteras snabbt med Primacoustic yta Impalers.