DISC Primacoustic Broadway Control kolumner - 2" SQ kant, grå

4 636 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Hög densitet partnerstaternas paneler .
  • Ultimata mjuk spridning .
  • Easy installera på praktiskt taget alla yta .
  • Attraktiva Roman Pillar utforma i valet av färger

DISC Primacoustic Broadway Control kolumner - 2" SQ kant, grå

Detaljer

Broadway kontroll kolumner presentera ett attraktivt, "lätt att installera" lösning för akustisk behandling där du vill kontrollera primära reflektioner, ta bort vibration eko och minska stående vågor.

Levereras i en låda med 12.

Artikelnummer: 13966

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Tillverkad av hög densitet 6 pund per kubikmeter fot hög densitet glasfiber, är kontroll kolumner avsedda att placeras i matriser för att behandla irriterande reflexer som finns mellan ljudkällan och lyssnaren. Panelerna är vanligtvis spridda över väggen yta lämnar utrymme mellan varje panel. Detta gör att vissa av energi att återspegla tillbaka in i rummet så att inte helt reglering utrymmet. Detta hjälper kontroll akustiska problem samtidigt som en känsla av "luft" eller fysisk atmosfär.

Kolumnen kontroll långa smala konstruktion påminner om det historiska "Romerska Pillar" gör det perfekt berömma de mest krävande arkitektoniska formgivningarna. Detta gör kolumnerna kontroll ett utmärkt val i live-slutet, återvändsgränd mönster som i studios och hem teatrar medan också ger ett kostnadseffektivt alternativ för större utrymmen såsom musik övning rum, dance studios, Fitnesscenter centers och klassrum att behöva be tamed i försök att minska tid som reverberant.

Broadway kontroll kolumner kommer i ett urval av 3 tjocklekar och 3 färger och kan beställas med eller utan en Avfasad kant. Paneler monteras snabbt med hjälp av Primacoustic yta Impalers.