DISC Rob Papen eXplorer III, VST samling (Crossgrade)

2 550 kr Ord.pris 2 748 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Specialerbjudande: Uppgradera till eXplorer IV gratis.
  • Rob Papen eXplorer Crossgrade.
  • Crossgrade från någon Rob Papen VST du äger.
  • 6 instrument och 4 FX enheter.
  • Mac och PC kompatibel.

DISC Rob Papen eXplorer III, VST samling (Crossgrade)

Detaljer

Rob Papen är en av världens ledande ljuddesigners och de senaste åren har han släppt en serie av flerfaldigt prisbelönta hög kvalitet programvara plug-ins som har blivit viktiga verktyg för många av världen s ledande musikproducenter. Nu kan du köpa hela Rob Papen samlingen i ett enda paket - eXplorer 3.Specialerbjudande: När din crossgrade till eXplorer III, kommer du att få en uppgradering till eXplorer IV gratis. Detta innebär att du får den senaste versionen av eXplorer tillsammans med Predator 2 och alla otroliga nya funktioner och förinställningar för utan extra kostnad, som RP-VERB 2 när man har släppt senare i år.Observera: Tidsperioden för eXplorer III inköp/uppgraderingar omfång tillbaka till 1 juli 2016 och löper genom till 30 September.

Artikelnummer: 48128

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Samlingen omfattar

Blue 2

Blå II är en kraftfull, användaren vänliga cross fusion virtuella instrument synthesizer utvecklats av Rob Papen som är extremt mångsidig och består av sex oscillator moduler så att en rad våg typer att skapa olika stilar av ljud, 4 Fx-processorer som kan användas i unison och var och en innehåller 35 enskilda effekter, tio LFO för modulering, två analoga multimode filter och många fler!

Rovdjur och Predator FX

Rovdjur är en phat klingande mördare synt som kombinerar inspirerande förinställningar och första klass funktioner att göra detta till din gå-till synt för samtida musikproduktion. Rovdjur är packad med kraftfulla funktioner som förinställda Morphing, Intelligent förinställda Variation, MIDI och Synth kontrollerbar FX, Unison Detune, ackord minne och en extremt mångsidig Arpeggiator.

Blade

I hjärtat av bladet ligger i Harmolator, redo att vrida och förvandla ditt musikaliska sinne. En additiv syntes system som, i stället för att använda systemet att ändra tillsatsen deltonerna, använder global kontroller som fångar essensen av tillsatsen synt i ett intuitivt sätt att göra skapandet av låter mycket enklare än att använda andra tillsatser Synthar.

Punch

Punch har ett unikt sound men också en inbyggd sequencer, att låta du användaren har flera mönster vid dina fingertoppar. Dessa spår kan utlösas i en Live-miljö att bygga en låt, men är också bra för just improvisation och störning! Du kan kan använda syntes för att bygga din egen unika klingande trumset, men även dina egna samplingar kan laddas i Punch att Yta ditt kit. Din låter kan sedan vara skapad med fantastiska funktioner, filter och enorma synt kraft som vi alla vet från andra RP Synthar.

SubBoomBass

SubBoomBass har varit noggrant utformad för att ge dig verktyg för att skapa färska nya basgångar, och är fylld med stora mängder av låg slut ammunition att detonera dina spår! SubBoomBass innehåller unika ögonen öppna trumman slagverk samplingar som är bra för hiphop och RnB basar men kan också användas för att lägga rytm smak i spår. Kolla också in den innovativa "Wave-sekvens"-funktion som öppnar upp helt nya sonic möjligheter för din musik.

Gitarr

Genom att använda RG på sequencer är det möjligt att skapa klassisk gitarr spår, men okända som du kan använda synthesizer funktioner och effekter för att göra färsk ny edgy gitarr spår. För att spela spåren använder RG en keyboardslayout durackord och mollackord, vardera med två mönster (A eller B) alternativet sequence. Det är bara en fråga av att slå en enda ton i intervallet stora keyboard eller mindre keyboard utbud och groove lekarna.

Snedvrida FX

RP-snedvrida är inte bara en dist enhet, men mycket mer. Den dist enheten inne RP-snedvrida kan kombineras med en analog modellerade filter, kompressor och widener enhet. Dessa enheter kan beställas igen, men kan också slås på eller av. Så ifodral du bara vill ha en fantastisk analog modellerade filter... RP-snedvrida kan erbjuda detta. Eller bara den unika widener enhet vilket är bra för utvidgning en tråkig mono spår.

Delay FX

RP- Delay är en unik fördröjning med särskild inriktning på några mycket speciella funktioner, inklusive helt nya FX Routning! För att förklara, kan det ljud styrbygel återföra input, medan samtidigt vända en av raderna delay. Omvänd ljudet kan också utlösas via en MIDI-klaviatur, generera helt nya ljud, och skicka dem till styrbygel med egna filter och distorsion!

Verbet FX

När det gäller orörda, autentiska reverb, det? s algoritmen som räknas. RP-Verb är frukten av Rob Papen? s decennier långa studie av reverb och oändliga timmar av att utforska, tester och justeringar av Rob och Jon Ayres. Resultatet är en musikalisk reverb som ger en en unik dimension och fyllighet till dina mixar.

AMOD FX

RP- AMOD funktioner klassiska ljud modulering FX Phaser, Flanger, chorus, Ensemble och Tremelo, men vad skiljer denna plugin är att du också kan ´tempo-sync´them till din musik såväl som använda två FX samtidigt i olika routningskonfigurationer.

Systemkrav

  • PC: 32/64-bit VST, AAX för Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
  • Mac: 32/64-bit AU, VST och AAX för OS X 10.6 eller högre
  • Serial/licens System med aktiveringen samtidigt registrera produkten