DJ Tech verktyg Kontrollenhet ryggsäck V2, svart

1 572 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Vattentätt yttertyg skyddar mot vattenskador.
 • Rymmer en rad av domänkontrollanter.
 • Främre ficka för mindre handkontroller och tillbehör.
 • Ergonomisk förstärkta axelband.
 • Stand-Up Design säkerställer väska förblir upprätt

DJ Tech verktyg Kontrollenhet ryggsäck V2, svart

Detaljer
DJ Tech verktyg Kontrollenhet ryggsäck V2 är en mycket hållbar transport ryggsäck för att rymma flera domänkontrollanter. Kontrollenhet ryggsäck av DJ Tech verktyg är det perfekta valet för någon digital musiker i rörelse, som ger dig mer än tillräckligt med utrymme för att lagra din bärbara dator samt flera enheter från MIDI till DJ-styrenheter. Ryggsäcken har en vattentät yttre skalet, med Kontrollenhet fickan är den perfekta storleken att rymma en rad av inklusive Maschine, S2 och Push-styrenheter. Banden på påsen förstärks även för extra styrka och komfort.

Artikelnummer: 75858

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Tunga Design

DJ Tech verktyg Kontrollenhet ryggsäck V2 är den perfekta följeslagaren för någon digital musiker, så att du kan lagra dina domänkontrollanter och utrustning med lätthet fördriva tiden på flytten. Ryggsäcken har en helt vattentät yttre skal med en nylon innerfoder med ripstop och grafit material för maximal hållbarhet och skydd. Ryggsäcken har skett genom rigorös prov för att säkerställa det håller din utrustning säker och säkert hela tiden.

Konstruerade för komfort och skydd

Den hållbara och ergonomisk designen av Kontrollenhet ryggsäcken gör den perfekt för långvarig användning. Banden och påsen själv har förstärkts för att göra väskan som lång livslängd som möjligt medan som maximal hållbarhet. Ryggsäcken har också utformats för ökad komfort med de ergonomiska spännband så att du bär en tung last med lätthet. Väskan har även en fristående design som hjälper påsen stå upp på en egen stund på marken. DJ Tech verktyg Kontrollenhet ryggsäcken ritades av Ean Golden att ge en trygg och säker lösning för att transportera din styrenheter och utrustning med lätthet. Påsen själv har en huvudsaklig ficka för förvaring av dina större styrenheter och en mindre ficka på framsidan för mindre handkontroller och tillbehör såsom kablar. Dessutom ryggsäcken har en snabb access sidoficka för förvaring av saker som tangenter, ID eller backstage-pass.

Funktioner

 • Remmar och väska är förstärkta för maximal hållbarhet och komfort
 • Vattentätt yttertyg skyddar utrustning från vattenskador
 • Viktigaste pocket kommer att rymma en rad större styrenheter inklusive Maschine, S2 och Push
 • Väderbeständig hög kvalitet industrin standard dragkedjor från YKK och paus-resistenta spännen
 • Noggrant testad tunga design att hålla redskap säker och skyddad
 • Stå upp design innebär det inte kommer att fodrala över och spiller din utrustning under DJ-båset
 • Extremt tjocka rygg vadderad för ökad komfort
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.