ESI U24 XL USB Audio Interface - B-Stock

761 kr Ord.pris 893 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 24-bitars AD/DA-omvandlare.
 • 2 analog ingång och utgång kanaler.
 • S/PDIF Digital i/o med optiska och koaxiala kopplingar.
 • En Output Connector kan användas som hörlursutgång.
 • Stöd för professionell Audio drivrutiner

ESI U24 XL USB Audio Interface - B-Stock

Detaljer
ESI U24 XL USB Audio Interface är en 24-bitars högpresterande ljudinterface med S/PDIF I/O och en utgångar som kan användas som en hörlursutgång. Denna kompakta USB-ljudinterface är utformad att ge exceptionell ljudkvalitet i en bärbar enhet. U24 XL ger dig med 2 analog ingång och kanaler med 1/4 '' TRS kontakter plus en digitalt S/PDIF-anslutning med både optisk och koaxial kontakter. Denna kraftfulla USB-ljudenheten levererar exceptionell ljudkvalitet plus stöd för professionell audio drivrutiner.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 77682

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Kompakt men ändå kraftfullt

ESI U24 XL är snygg som bärbar, med Interface för mätning på 10 cm x 9 cm, vilket gör den perfekt för att ta Interfacet vart du än går. I Interfacet själv byggs från en robust, alla metall design för maximal hållbarhet och stil. U24 XL ger dig 2 analog ingång och utgång kanaler med 1/4 '' TRS kontakter samt en utgångar som kan användas som en hörlursutgång för Monitorsändamål. Kör på 24-bitars, ger Interfacet dig exceptionell ljudkvalitet och svar, perfekt för digitala ingångar. Samt dess imponerande ljudkvalitet, Interfacet också har realtime ingående Monitor för inkommande signaler och stöd för professionell audio drivrutiner som Asien 2.0. Det finns också CoreAudio stöd för Mac OS X 10.4 och högre för Apple-användare.

S/PDIF digitala ingångar och utgångar

ESI U24 XL ger dig också en bekväm digitalt S/pDIF-anslutning i både optisk och koaxial format för ökad mångsidighet. S/PDIF är en av de främsta digitala format för sändande ljud. En hel del digital ljudutrustning kommer med en S/PDIF-utgång som professionell CD-spelare eller 5.1 högtalarsystem. S/PDIF anslutningarna kommer i form av både koaxial och optiska för maximal flexibilitet och kompatibilitet med andra externa enheter.

Funktioner

 • 2 x analog ingång och 2 analoga ljudutgångar (1/4" TRS-kontakter)
 • En utgång kontakt kan användas som hörlursutgång
 • S/PDIF digital in och ut tillgänglig via optisk (Toslink) och koaxial (RCA)-kontakter
 • 24 bitars AD/DA-omvandlare
 • Realtime ingång Monitor för inkommande signaler
 • Drivrutiner för Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP med ASIO 2.0 stöd med låg latens
 • Core Audio stöd under Mac OS X 10.4 och högre
 • Kompakt design (10 x 9 cm)

Mer information om ESI U24 XL se PDF-filen ovan.
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.