Focal Alpha 80 aktiv Studio Monitor (singel) - B-Stock

 • Video 1
 • Video 2
2 783 kr Ord.pris 3 799 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Focal Alpha 80.
 • aktiv Studio Monitor.
 • 8-tums Woofer Polyglass kon.
 • 1 tum Aluminium inverterad Dome Tweeter.
 • XLR- och RCA-ingångar

Focal Alpha 80 aktiv Studio Monitor (singel) - B-Stock

Detaljer

Den Focal Alpha 80 är en aktiv studio monitor med en 8" baselement och en 1" aluminium inverterad domediskant. Idealisk för elektronisk musikproducenter, DJs och heminspelningsstudior, Alpha serien från Focal har två olika ingångar för att ansluta två källor, XLR- och RCA, som alltid aktiv. Alpha 80 aktiv Studio Monitor har två klass AB förstärkare, med aktiverar komplett control av dynamiken i ljudsignalen, vilket möjliggör lyssnar vid höga volymer utan distorsion.Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 76000

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Alpha 80

Flaggskeppet i linjen, Alpha 80 är särskilt idealisk för att producera musik som är rik på bas eller som kräver hög effekt reserver. Denna modell består av en 8? (21cm) bas / mellanregister högtalare med en Polyglass kon lastas i en fantastisk laminar hamn och en 1"(25mm) aluminium inverterad dome tweeter. Det har en 40W förstärkare för diskant och en 100W förstärkare för woofer, och har ett frekvensomfång på 35Hz till 22kHz (+/-3dB) Sonjs >

Ta dina kompositioner till en helt ny nivå!

Tack vare Focal? s exklusiva teknik, sin expertis i form av högtalarelement och den mekaniska konstruktionen av Alpha studio monitorer, optimal integration är garanterad. Miljöer för musikproduktion är mycket olika, de är inte optimerade akustiskt, eller har endast gjorts så otillräckligt och lyssnande avstånden varierar kraftigt. Oavsett om trånga utrymmen, rum med dålig akustiska egenskaper eller för musikstilar, som kräver neutralitet, dynamik och hög SPL, är Alpha studiomonitorer lösningen för dig.

control över ljud spektrum.

Teknik för musikskapande

Detta återspeglas i valet av teknik som används, till exempel inverterade dome tweeter, som ger en mycket linjär diskant, avslöja den minsta brister av utjämningsreserver även från en bit bort och även förhindra hörsel trötthet. Polyglass kon woofer, vilket ger utmärkt dämpning egenskaper, garanterar felfri neutralitet över den hela bas/höga? mellanregister frekvensspektrum och en anmärkningsvärd öppenhet att mellanregistret frekvenser. och unik bas? reflex design med stora dubbla Främre portr, vilket förbättrar akustisk integration även i trånga utrymmen eller installerade nära en främre vägg.

Funktioner/specifikationer

 • 8" polyglass kon woofer
 • 1" aluminium inverterad dome tweeter
 • 40W HF + 100W LF utgång
 • Frekvensomfång från 35Hz till 22kHz (±3dB)

Focal Alpha 80 studiomonitorer finns också i ett par, med stativ. Vänligen klicka här.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.