Genelec 8030B Biamp-Studio Monitor (par)

 • Video 1
11 588 kr Ord.pris 12 424 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Biamp- Nearfield Monitor för häpnadsväckande Audio kvalitet.
 • Minsta diffraktion ger balanserad frekvens.
 • Rum respons ersättning Optimses rummet prestanda.
 • Iso-Pod säkerställer utmärkt isolering & Position justering.
 • Riktningsfunktionen Control Waveguide för att skräddarsy spridning mönster

Genelec 8030B Biamp-Studio Monitor (par)

Detaljer
Den Genelec 8030B Bi-Förstärkarelified Studio Monitor är konstruerad för att överträffa dina förväntningar. 8030B är byggd för kraftfull prestanda, och är lika snygg som den är ljudmässigt imponerande. Med Genelec's revolutionerande aluminium Minimum diffraktion inhägnad (MDE), kombinerat med den gigantiska listan av patentskyddad teknik inuti, levererar oöverträffad ljudåtergivning som är helt fri från färgning. Varje element i 8030B är utformad för att ge den perfekta lyssnande erfarenhet. Genelec's DCW teknik levererar exakt på och off-axeln frekvens reproduktion, medan breda låga-frekvenser och höga ljudtrycksnivåer uppnås med hjälp av ett flöde-optimerad inre böjda reflex tube och maximerad inre volym. Till råga på allt utanför, är 8030B utrustade med ISS kretsar, som känner av när ditt system inte längre är i bruk och placerar den i en miljövänlig, energisparande standby-läge. 8030B ger extra kraft med häpnadsväckande precision.

Artikelnummer: 50182

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Biamp-Design

Den Genelec 8030B finns två driven förstärkare för optimerad prestandavärde. Biamp-design säkerställer optimal ljudprestanda och trohet, genom att tilldela var och en av de två frekvensbanden med sina egna individuella förstärkare. Detta bidrar till att optimera ljudåtergivning och prestanda, säkerställer du hör varje nyans av ljud som det var tänkt. Förstärkarna är utformad för att driva både bas och diskant individuellt. 8030B har också en aktiv crossover design möjliggör en frekvens respons oberoende av eventuella dynamiska förändringar i förarens elektriska egenskaper eller bilresa nivån, med ökad flexibilitet och precision för att justera och finjustera varje utgång Frekvensomfång för de drivrutiner som används. Varje förare har sin egen signalbehandling och power förstärkare att isolera varje förare från de signaler som hanteras av drivrutinerna, minskad Inter modulering dist och överstyrning problem. Du har också möjlighet att kompensera för känslighet variationer mellan förare, samt för frekvens och fas respons anomalier är associerad med förarens egenskaper inom avsedda pass-bands.

ISO-Pod stativ

Det innovativa Iso-Pod stativet från Genelec löser en enorm lista över problem som kan uppstå när att hitta den bästa positionen för Monitorerna. Den fäster vid den aluminium inhägnad av din Genelec 8030B, ger utmärkt stabilitet och isolering för din bildskärm. Den har fyra grunt fötter och är tillverkad av en specialiserad gummiliknande material och möjliggör en +/-15 graders lutning på högtalaren. Detta tillåter enheten att vara spetsiga just mot de lyssnade genom att justera inneslutningens lutning med Iso-Pod. Isolering och dämpning boenden minska mellanregister färgning orsakas av oönskade vibrationer överförs till stödja ytor. Iso-Pod ger häpnadsväckande fördelar i både användbarhet och ljudkvalitet.

Minsta diffraktion kapsling

Utformningen av Genelec 8030B's hölje är optimerad för att matcha egenskaperna för bildskärmsdrivrutiner. Med rundade kanter med försiktigt böjd front och sidor, den innovativa MDE-tekniken uppnår oöverträffad planhet av frekvenssvaret tillsammans med minsta diffractions för fantastiskt ljud scen imaging kvaliteter. Den elegant böjda inhägnad minskar de yttre dimensionerna av enheten, medan maximera den inre volymen för förbättrad lågfrekventa effektivitet. kabinettet är tillverkad av pressgjuten aluminium, som är lätta och styva samtidigt som det är otroligt lätt att dämpa för en "dead" struktur. Tack vare Aluminiums Naturfärgad egenskaper, kan kabinettet väggarna göras ganska tunn med bibehållen häpnadsväckande hållbarhet tillsammans med utmärkta EMC-skärmning och kylfläns funktioner för förstärkarna.

Skydd kretsar

8030B är idealisk för kritiska ljudproduktion miljöer tack vare sin förmåga att vara pålitliga och funktionella med till dess skydd kretsar. Detta kretsar förhindrar att föraren misslyckanden genom att upptäcka signalnivåer, och automatiskt minska nivån bör eventuella plötsliga toppar eller konstant alltför höga nivåer uppstår. Här kretsar påverkar inte ljudkvaliteten på något sätt, men hindrar otillräcklig insignaler från att orsaka skada. Med förbättrat systemtillförlitlighet gör 8030B att du kan maximera systemets output ljudnivån för att få bästa prestanda.

ISS kretsar

ISS (Intelligent Signal Sensing) tekniken utvecklades av Genelec i början av 2013 för att spåra den signal ingången på högtalaren och upptäcker om det är i användning. Om ISS kretsar finner att högtalaren inte är i bruk för en viss tidsperiod växlar den automatiskt till lågenergi-viloläge, förbrukar mindre än 0,5 watt. Detta är mycket användbart när det kommer till studios och hem studios eftersom den minimerar strömförbrukningen samtidigt optimera prestandavärde. Högtalaren kommer omedelbart slå sig igen när den upptäcker en insignal, sparar du kraft och pengar i det långa loppet. Om du vill inaktivera den här funktionen kan du enkelt aktivera växeln 'ISS göra oduglig' ligger på baksidan av bildskärmen.

Svar rumskompensering

8030B ger exakta respons rumskompensering för optimering av rummet prestanda. Med en mängd justerbar kontroller room 8030B funktioner respons justeringar för att kompensera för rummet influenser att tillhandahålla en flat frekvensgång vid din lyssnarposition. De operativa manual och datablad för 8030B innehåller en lista över Rekommenderad rum svaret control inställningar för olika installationer, sammanställt från omfattande praktisk erfarenhet och mätningar som utförs inom specifika akustiska miljöer.

Riktningsfunktionen Control Waveguide teknologien

Den 8030B funktioner DCW tekniken, en revolutionerande metod tagit min Genelec som har utvecklats och förfinats under mer än 30 år. DCW tekniken formar den utsända wavefront på ett kontrollerat sätt, ger förutsägbar skrädderi av dispersion mönstret. Vilket fantastiskt planhet av frekvenssvaret, DCW tekniken i 8030B minimerar tidiga reflektioner och ger en bred och kontrollerade lyssningsområdet med exakt ljudreproduktion både på och off-axeln. De viktigaste fördelarna med denna teknik inkluderar:

 • Platt på och off-axeln respons för en bredare användbara lyssningsområdet
 • Ökade direkt-till-reflekterat ljud baserat för minskat Kontrollrum färgning
 • Förbättrad stereo och ljudbilden imaging
 • Ökad drive enhet känslighet upp till 6 dB
 • Ökad systemet högsta SPL kapacitet
 • Minskad enhet enheten distorsion
 • Minskad kabinett kanten diffraktion
 • Minska dist av komplett system

Mångsidiga monteringsalternativ

Den mest mångsidiga inslaget i 8030B är det breda utbudet av monteringsalternativ, så att du kan placera bildskärmen praktiskt taget överallt. 3/8 '' gängade hålet på basen kan du bifoga en rad högtalarstativ, plus de gängade hålen är idealiska för montering omnimount fästena. Här kan du placera monitorerna i optimal positionering säkerställer maximal stabilitet och ljudprestanda. Det medföljande Iso-Pod stativet kan också kopplas till basen eller sidan av bildskärmen för vertikal och horisontell positionering.

Specifikationer

 • Maximala SPL: 100dB
 • Frekvensomfång: 50 Hz - 25 kHz (-6dB)
 • Frekvens respons noggrannhet: + /-2dB (58Hz - 20kHz)
 • Driver dimensioner:
  • Woofer: 5''
  • Diskant: 3/4 '' metall Dome
 • Förstärkare Ström:
  • Woofer: 40W
  • Diskant: 40W
 • Mått (Per skärm, med Iso-Pod):
  • Höjd: 299 mm/11-13/16 ''
  • Bredd: 189 mm/7-7/16 ''
  • Djup: 178 mm/7-1/16 ''
 • Vikt (Per Monitor): 5,6 kg/12,3 lb
 • Anslutningar:
  • 1 x XLR Analog ingång
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.