Jamhub Greenroom tyst repetition Studio

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
5 008 kr Ord.pris 6 204 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Jamhub Greenroom tyst repetition Studio

Detaljer

I rampljuset när som helst, vart med JamHub GreenRoom. Du har spelat tillräckligt länge för att veta att ju bättre repetitionen, desto bättre prestanda. GreenRoom är det perfekt att låta dig prova oftare, utan volym krig, och spika den låten snabbare. När du kommer till gröna rummet blir du redo för Visa tid.

Artikelnummer: 17955

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

En JamHub är ett multi-input, flera ljud kanal enhet syftar till att tillåta musiker att Jam eller repetera tyst och spela oftare. Detta leder vanligtvis till förbättra bandets mycket snabbt. Vetenskapliga studier visar att bättre kvalitet öva leder till snabbare kompetensutveckling. Vissa säger, "övning spelar? t göra perfekt, perfekt övning ger färdighet." Använd din JamHub för att möjliggöra bästa repetitionerna.

Anslut bara i din övning redskap, som en modellering amp, ett keyboard, din mikrofon och hörlurar. Har dina band kompisar göra samma sak. Alla kan skapa en mix som är rätt för dem och du är redo att gå.

Du hittar med en JamHub som du kan spela längre, utan att störa andra, och utan att bränna ut dina öron. Viktigast av allt, eftersom det inte finns flera högt förstärkare i ett litet rum muddying upp musiken, tydligheten i din Jam har ökat avsevärt och repetitionerna är mycket mer produktiv.

Slutligen, med den JamHub SoleMix kontroller, du styra vad du hör. Så är volymen krig ett minne blott. Bas-spelare för högt? Bara nå över till din JamHub avsnitt och vända honom. Och den bas-spelaren kan vända upp trummor och stänga ner din gitarr så han kan låsa in the groove. Alla hör vad de behöver höra för att säkerställa att bandet är bättre snabbare.

En JamHub kan du jam med ditt band var som helst, när som helst i nära tystnad. Och upplevelsen klipporna. Varje musiker plockar ett färg-avsnitt och pluggar i deras instrument, mikrofoner och hörlurar, sedan använda sina avsnitt? s SoleMix kontroller, skapar sina egna perfekt blandning.

Du kommer att höra dig med fantastiska ny klarhet och inga fler volym krig. Så, inte bara kommer du vara störning oftare, men du också blir bättre snabbare och arbeta ut helt nya arrangemang till samma gamla låtar.

Förbättra och njuta av din musik har aldrig varit enkelt.

Funktioner/specifikationer:

 • 21 ljudkanaler för upp till 7 musiker

 • 7 XLR och 7 TRS ingångar

 • SoleMix kontroller för varje avsnitt så alla skapar sin egen mix

 • 4 SoleMix remote knektar (1 fjärrkontroll ingår)

 • 1-R switch för att snabbt lyssna på inspelning mix

 • R avsnitt för anslutning till MP3 eller inspelning

 • Inbyggda 24-bitars stereo effekter som reverb, delay och modulering

 • Stadium kontrollen ger varje spelare virtuella scenen läge i replokalen Phantom Power ( 48V)

 • USB ut för direktinspelning till dator

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.