Marantz PMD-561 Handheld 4-kanals Solid State Recorder

4 326 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Proffsig bärbar Solid State Recorder.
 • Valbara Stereo/Mono/WAV/MP3 inspelning.
 • Valbara samplingsfrekvenser (WAV).
 • 2 balanserade XLR-mikrofoningångar med Phantom Power + 48.
 • Poster direkt till SD/SDHC Flash Media

Marantz PMD-561 Handheld 4-kanals Solid State Recorder

Detaljer
Marantz PMD-561 Handheld 4-kanals Solid State Inspelare är en bärbar, proffsig ljudinspelare med 4 kanaler och 2 balanserade XLR-mikrofoningångar med + 48V Phantom Power. Denna högpresterande bärbar recorder funktioner sex valbara samplingshastigheter alltifrån 192 till 320 kbps (MP3) samt en S/PDIF digital ingång för att ansluta PMD-561 till externa ljudenheter som studio Interface. Det finns också två valbara inspelning djup (16 och 24 bitar) låter dig välja prov och bitars djup som passar dina behov. Du kan spela in i antingen MP3 eller WAV-format, levererar exceptionell ljudkvalitet oavsett miljö. Dessutom skarp stora frontpanelen knapparna Marantz PMD-561 funktioner plus en ljusstark, display för enkel Monitor.

Artikelnummer: 76369

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Inspelning mångsidighet

Marantz PMD-561 Handheld 4-kanals Solid State Inspelare är idealisk för en professionell inspelning applikationer. Från diktamen och podcasting att fånga hög kvalitet & lsquo; hittade ljud & rsquo; i rörelse, kommer att PMD-561 säkerställa bästa möjliga ljud kvalitet tack vare dess valbara ljudformat, bitdjup och samplingshastigheter. De valbara ljudformat är idealiska för att fånga ljud i formatet du behöver dem. Om du behöver spela in till MP3 eller WAV, Marantz gör att du kan göra det med otrolig skärpa och djup till inspelningarna.

Anslutningsmöjligheter

Marantz PMD-561 har 2 balanserade XLR-mikrofoningångar med + 48V Phantom Power ger dig möjlighet att spela in direkt från studion-kvalitet kondensatormikrofoner i farten. Detta ger dig den extra mångsidigheten av att kunna spela in från din mikrofon direkt till Inspelare samtidigt välja filformat, prov och bitars djup av inspelningen. Detta är idealiskt för musiker på väg eftersom det tillåter dig att fånga studio-kvalitet vokala inspelningar på väg. Dessutom har enheten en S/PDIF digital ingång, som låter dig ansluta PMD-561 till ett utbud av externa ljud utrustning såsom studio Interface.

Visa & Design

PMD-561 tålig design gör den perfekt för att ta var som helst med du. Dess ytterhölje och form gör det resistenta mot ytliga skador medan frontpanelen erbjuder ett utbud av stora knappar för enkel access kontroller och parametrar. Framsidan av PMD-561 har också en ljusstark LED skärm vilken dragen en decibelmätare för både vänster och höger kanal, plus ett tre segment batterimätaren för visar hur mycket kraft enheten innehar. Dessutom har enheten en decibelmätare för 9 segment på undersidan som ger dig en ljusa visuell representation av volymen, samtidigt också signalering när decibel mätaren går över lämplig nivå. Den har även en integrerad hörlurar ingång för snabb och enkel Monitor plus en total volym control utnyttjar för högtalarutgångar. Ljud är inspelade direkt till en stabil och pålitlig SD/SDHC blixt media för maximal säkerhet och kan överföras till en dator via en integrerad USB-anslutning.

Funktioner

 • Spela in professionella ljud direkt till stabil och pålitlig SD/SDHC blixt media
 • Valbara stereo / mono /. WAV / MP3 inspelning
 • 44,1, 48 och 96 kHz samplingsfrekvens (WAV)
 • Valbara 16 - och 24-bitars inspelning djup
 • Sex valbara Sampling priser mellan 192 kbps 32 kbps (MP3)
 • S/PDIF Digital ingång för att ansluta till studio Interface och mer
 • (2) balanserade XLR-mikrofoningångar med + 48v Phantom Power
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.