Olympus LS-14 Linear PCM transportabel domare

  • Video 1
1 638 kr Ord.pris 1 745 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • 3 Hög känslighet 90 graders mikrofoner.
  • Upp till 46 timmar batteritid.
  • 4 GB inbyggd minne.
  • Funktionsratten och Smart sätt.
  • Inkluderar fodral och stativ

Olympus LS-14 Linear PCM transportabel domare

Detaljer

LS-14 är en händig liten enhet som är perfekt för bärbar inspelning. Enkel och användarvänlig med en mängd verktyg utformade för musiker och deras behov som detta är det perfekta ljudinspelare för live spelningar, övning och jam-sessioner.Artikelnummer: 34708

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Smart och enkel inspelning

Fått nog av ändlösa skärmmenyer? LS-14 går tillbaka till grunderna med smarta, strömlinjeformad kontroller. En enda främre ratten kan du välja mellan olika inspelningslägen omedelbart. Kombinera detta med lättläst display Interface, intuitiv knappen design, en röst Guide med ljud meddelanden och en Smartläge att sutomatically anpassar sig till den optimala inspelningsnivån och du ser det har aldrig varit enklare att uppnå betyget studioinspelningar.


Hög känslighet stereomikrofoner

Olympus LS-14 fångar orörda ljudet som linjär PCM inspelning med upp till 96kHz/24 bit med två hög känslighet och bullerdämpande mikrofoner på 90 graders vinklar för att tillåta naturlig och expansiva stereoinspelning. Kan fånga rent ljud upp till 130 decibel, LS-14 producerar högkvalitativa, uppslukande inspelningar withour klippning även vid inspelning av live-shower eller spelningar. Ljud och systemet kretsarna är separerade för att minimera ljud nedbrytning medan en omkopplingsbar låg cut filter (100Hz / 300Hz) hjälper dig att minska oönskade bakgrundsljud.

Musiker vänliga verktyg

LS-14 har ett antal funktioner speciellt konstruerade och utvecklade för musiker. En kromatisk Stämapparat säkerställer ditt instrument är i samklang innan du börjar medan en metronom håller tiden. Höga driven överdubbning funktioner och uppspelning av variabel varvtalsreglering innebär LS-14 omfattar en massa praktiska funktioner. Före posten bufferten är en genial funktion som fångar flera sekunder av ljudet innan du trycker på record så du aldrig missar början av en tarck! När du har hämtat dina ljud, den LDS-12 recorder ger dig en mängd professionella filhantering och redigera alternativ inklusive arkivera splittra, delvis radera och stämning.

Inkluderar fodral och stativ

Enkelt utmätningsbara till ett stativ hål på baksidan av LS-14, medföljande tillbehören klippet ger extra flexibilitet till dina inspelningar. Dess tvåvägs design ger dig möjlighet att placera Inspelare exakt där du behöver det på en bordsskiva eller annan plan yta samtidigt minimera ytbehandlar vibrationer eller klippning det direkt till en mikrofonstativ för oklanderlig inspelningar närbild. Ingår också I kartongen för LS-14 är en pålitlig skyddsfodral för portabilitet.

Verksamma på två alkaliska AA-batterier (ingår) eller två AA Ni-MH laddningsbara batterier, med LS-14 upp till 46 timmars kontinuerlig registrering. Du kan också välja remote inspelning med snabb tillsättning av en valfri fjärr avsändaren och mottagaren (ingår ej), som ger dig friheten att flytta som du post och förhindrar oönskade störningar direkt hantering av recirder.

Funktioner/specifikationer

Se den fullständiga specifikationer för Olympus LS-14 Inspelare Vänligen ladda ner PDF ovan.