Presonus FireStudio projektet Interface

 • Video 1
4 475 kr Ord.pris 5 217 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 8 PreSonus klass A XMAX mikrofon Förförstärkare.
 • PC med JetPLL (darr eliminering teknik).
 • FireControl Mixer/Router för att skicka upp till fem separata mixar.
 • Tre-segmentet LED ingång mätning på alla kanaler.
 • Nu levereras med Studio en artist programvara!

Presonus FireStudio projektet Interface

Detaljer

FireStudio projektet är ett komplett 24-bitars /96 K professionell inspelning system kombinerar åtta klass A XMAX mikrofon Förförstärkare, 24-bitars /96 k prov kurs konvertering, noll latens matris router blanda och PreSonus ProPak Software Suite med Steinberg's Cubase LE 4 48-spårig inspelning och produktion av programvara, över 25 realtid plug-in-effekter (EQ'S, kompressorer, reverbs) och större än 2 GB av trumman slingor och provet.

Artikelnummer: 10914

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Perfekt för professionell studio inspelning, live inspelning av ljud, prestanda, podcasting och mer, FireStudio projektet är utformat för flexibilitet och ultrahöga sonic prestanda. Om du behöver registrera en levande trumset, mic en gitarrförstärkare, eller ett komplett band, är FireStudio projektet redo och mer än kan. Med den nya FireControl Mixer/routern kan du skicka upp till fem enskilda mixar till olika musiker under inspelning så att varje medlem i bandet kan få en anpassad hörlurar blandning.

Klicka på länken nedan för att titta på en videopresentation Firestudio projektet

Baserat på den prisbelönta FP10(FirePod) FireStudio projektet börjar med åtta PreSonus klass A XMAX mikrofon Förförstärkare hittades i FP10(FirePod) och lägger till förbättringarna som folllowing

 • Förbättrad analog till digital konverterare (114dB dynamic range)
 • Förbättrad PC med JetPLL (darr eliminering teknik)
 • FireControl Mixer/Router att skicka upp till fem separata noll latens stereo mixar till musiker under inspelning
 • Tre-segmentet LED ingång mätning på alla analoga kanaler
 • Inre IEC-baserade power supply
 • ProPak v3-programsvit med Cubase LE 4, Lite BFD, Wave Arts Plug-ins, Cubase LE 4 Demysitified Tutorial DVD video och mycket mer.

XMAX klass A Förförstärkare

FireStudio projektet börjar med åtta skräddarsydda högspänningsnät, diskret, XMAX klass a mikrofon Förförstärkare.

Många andra företag som erbjuder inspelning Interface lägga till den billigaste möjliga mikrofon Förförstärkare som en eftertanke i Interfacet.

PreSonus vet att Förförstärkare är en nyckelkomponent i sonic kvaliteten på en inspelning. En mikrofon Förförstärkare uppgift är att öka mikrofon nivå signaler till linje nivå så att signalen kan konverteras från analog till digital. Denna Monitors-och informationscentrumet att raden lyft är i allmänhet en förstärkarelification av över 400 gånger spänningen original nivå mic-signal. Detta förstärkarelification stadium är en av de viktigaste stegen som signalen kommer att gå igenom innan konverteras till digitala, och är därför en högpresterande Förförstärkare är viktigt att uppnå fantastiska resultat. En billig "utanför hyllan op-amp" typ mikrofon förstärkare som finns i de flesta Interface översätts till tunn, bullrigt och hårda resultat.

Ny avancerad plattform teknik - DICE II och JetPLL

Projektets FireStudio laddas med nya ultra kraftfulla DICE II FireWire kretsuppsättningen levererar 10 kanaler samtidig input och videoutgångar på professionell kvalitet 24-bitars . DICE II chip styrka med dess förmåga att easilly handtag hög kanal räkna med hög bithastighet samtidigt minimera svarstid och belastningen på datorn.

Synkroniseringen av FireStudio projektet hanteras av patenterade JetPLLTM darr minskning teknik. JetPLLTM omfattar buller forma till praktiskt taget ta bort alla ljud-bands darr. JetPLLTM garanterar högsta konverteraren prestanda möjliga, vilket resulterar i bättre stereo separation och tydligare öppnare ljud. JetPLLTM levererar ultrasnabb låsning till ett digitalt format, via ett brett utbud frekvenser och är mycket robust och toleranta till stora variationer i klocka frekvenser. JetPLLTM garanterar nära perfekt klocka prestanda när nätverk ljudenheter vilket skapar mest stabil och robust synkroniseringen till datorn och alla enheter synkronisering med FireStudio projektet.

Systemkrav för dator

Windows

 • OS Microsoft Windows XP SP1

 • Datorn Windows kompatibel dator med FireWire-port.

 • CPU/klocka Pentium, Celeron med 1,6 Ghz eller snabbare
 • Memory(ram) 512 MB (1 GB rekommenderas)

Macintosh

 • OS MacOS X 10.4.x eller senare
 • Datorn Apple Macintosh serie med inbyggd FireWire-port.
 • CPU/klocka PowerPC G4/dubbla 1 GHZ eller snabbare, alla Intel-baserade Mac-modeller.
 • Memory(ram) 512 MB (1 GB rekommenderas)

Observera att hastigheten på din processor, mängden RAM-minne och storlek och hastighet på hårddisken starkt kommer att påverka det totala resultatet av din inspelningssystem.

Inte rekommenderas för användning med NEC, RICOH och AGERE kretsuppsättningar.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.