Primacoustic Paintables 24x24in målningsbara akustiska Panel, fasade kanten

  • 6 paneler Per låda.
  • 2'' tjocklek.
  • Från 6 lb glasull.
  • Övermålningsbar.
  • 24 x 24 tums (fasade kanten)

Primacoustic Paintables 24x24in målningsbara akustiska Panel, fasade kanten

Detaljer

Primeacoustic Paintables akustiska paneler är multi-purpose akustisk behandling panel för någon typ av miljö. Utnyttja ett genombrott förmåga att vara målade eller tryckt på utan att förlora någon ljudabsorption, dessa akustiska paneler kan målas för att matcha miljön, eller som en dekorativ tillägg till din studio, hem teatern, konferensrum eller plats för tillbedjan.

Artikelnummer: 46256

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Primacoustic Paintables är en innovativ akustiska panel sortiment som har en speciellt framtagen strukturerad latex yta som kan målas på plats för att matcha färgschemat och inredningen i ditt rum eller din anläggning.

Konstruktionen börjar med samma höga prestanda 6lb glasull panelen som används i populära Broadway serie paneler. Som Broadway, Paintables är helt inkapslade med en vävd glasfiber maska och funktionen kåda härdade kanterna för att skapa skarpa, arkitektoniskt tilltalande linjer. Stället för inslagning panelen i tyg, är ansikte och kanterna på Paintable belagda i en strukturerad latex yta som är porös och andas. Balanserad formulering gör att panelerna ska spray-målade utan att påverka den akustiska prestandan. Detta innebär att slutanvändaren kan besluta om den slutliga färgen utan att behöva kompromissa genom att välja ett särskilt tyg eller tillåter den akustiska ingenjören att lämna den slutliga färgval till arkitekten, således effektivisering av beslutsprocessen och installation.

Paintables fartyget i en attraktiv absoluta vit Yta och finns i en mängd storlekar. Detta gör dem passar perfekt för både storskaliga och litet rum installationer inklusive house-av-dyrkan, flygplatser, hemmabio, kontor, callcenter, styrelserum, restauranger, videokonferenser rum, broadcast faciliteter och inspelningsstudior i alla storlekar.

Primacoustic Paintables... oöverträffade prestanda i obegränsat antal färger.

Funktioner

  • 24 x 24 tum (avfasning kanten)
  • 6 paneler Per Set
  • 2" tjocklek