Roland R-05 våg/MP3 Audio Recorder - öppnad kartong

  • Video 1
2 130 kr Ord.pris 2 138 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Hög kvalitet Stereo inspelning med inbyggd Stereo Mic.
  • inbyggd redigering funktioner.
  • Hög kvalitet bärbar ljudspelare.
  • Över 16 timmars inspelningstid Per laddning.
  • Mångsidig i både musikaliska & icke-musikaliska miljöer

Roland R-05 våg/MP3 Audio Recorder - öppnad kartong

Detaljer

Detta är en B-Stock objekt. Observera att B-lager är antingen ex display, ex reparation, eller tidigare har returnerats av en annan kund.Rolands kompakt R-05 är lättanvänt, prisvärda, och fullpackad med big-ticket funktioner som höjer ribban i sin prisklass. Upplev kristallklara capture, förbättrad inspelning och redigering funktioner, och längre batteritid (över 16 timmars inspelningstid per laddning).Ring vår Roland Specialist på: 0843 155 0500 för ytterligare informationObservera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 80439

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Orörda inspelning

R-05 ger orörda, okomprimerat stereoljud inspelning direkt till SD-kort, upp till 24-bit / 96 kHz upplösning. Om inspelning direkt med den inbyggd stereomikrofon eller fånga ljud från en externt ansluten mikrofon eller stereo line-ingången, du kommer bli imponerad av R-05's detaljrikedom och skärpa. För bekymmersfri inspelning garanterar den praktiska repetitionsläge att du inte överbelasta ingången.

För ytterligare detaljer om den Roland R-05 Audio Recorder, vänligen ladda ner broschyren PDF från länken nedan.

Isolated Adaptive Recording Circuit

R-05 funktioner i samma I.A.R.C. (Isolated Adaptive Recording Circuit) som flaggskeppet R - 09 HR. I.A.R.C. är en nyutvecklad, dedikerad analog krets optimerad för inspelning med den inbyggda-omvandlaren. Elektrolytkondensatorer ger stabil, pålitlig kraft med en oberoende strömkälla för den analoga kretsen, och en annan strömkälla för den digitala kretskort, vilket eliminerar DC störningar mellan komponenter i R-05.

Fristående redigering

Även om R-05 integreras smidigt med datorer via USB 2.0, kräver denna nya generationens inspelare inte en dator för redigering. För hastighet och bekvämlighet, kan du trimma, dela och kombinerar inom R-05. Och för dem som vill tillämpa en högblank Yta på deras inspelningar, R-05 är utrustad med inbyggd reverb.

On-Location inspelning

I en replokalen, kan du göra klart inspelningar på ditt band, även vid hög volym. R-05 kan automatiskt ställa in mikrofonens optimala, och kan dela låtar för dig automatiskt. Det är också möjligt samtidigt för att spela in en hög kvalitet WAV-fil för CD-produktion och en MP3-fil för fildelning.

Övning verktyg

R-05 kan hjälpa dig att öva ditt instrument eller sång. Du upprepade gånger slinga ett specificerat område av ljud, eller ändra uppspelningshastigheten utan att ändra tonhöjd. Du kan spela en svår fras långsamt eller tillbaka i hög hastighet att förstå den övergripande strukturen av en låt i en kort tid.

Icke-musikaliska program

Musiker kommer naturligt dras till R-05, men denna ficka recorder är bra för många icke-musikaliska program samt: spela in föreläsningar, tal, och möten och mer. Högkänsliga, inbyggd mikrofon kommer tydligt vill fånga alla röster i ett rum. Medföljande vindskydd och stativfäste förbättra optimal placering och renare inspelningar också.

På scen, i repetition, i skolan, på gatan, i styrelserummet, närhelst och varhelst, låt R-05 fånga ögonblicket med bekvämlighet och kvalitet.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.