Teenage Engineering OP-Lab musikaliska experimentella styrelse

  • Video 1

Teenage Engineering OP-Lab musikaliska experimentella styrelse

Detaljer

Oplab musikaliska experimentella styrelsen kan du sammankoppla praktiskt taget alla elektroniska musikinstrument. Och slutligen är det bara plug and play. Inget mer krångel med en ruta för MIDI och en annan för CV eller i ett tredje för USB. Oplab har allt på ett ställe. Bara ansluta dina kablar, ange lämpliga scenariot och Upplev en perfekt synkronisering.

Artikelnummer: 24204

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

En av de grundläggande idéerna bakom Oplab är att du kan ansluta saker, leksaker eller skräppost som du redan har omkring dig och för att interagera med din elektroniska musikinstrument. Greppa en trasig hårddisk, rip it apart, ansluta och använda den som en scratchpad. Enkel är bara ansluta en mus. Heureka! Musen är nu en pitch bender.

Koppla knoppar, potentiometrar och lysdioder och lägga till några kunskaper och du kommer att kunna bygga din egen soundmaking dator enbart på Oplab. Med MIDI in och ut raka från styrelsen. Ett development kit kommer att vara klar inom en snar framtid.

Oplab har två USB-värd standardportar och en mini USB-enheten port. Så, kommer varje mobil enhet eller dator som skickar MIDI via USB eller kan utdata ett ljud trig klickningsljud fungerar som en domänkontrollant eller slave via din Oplab.

Oplab är den perfekta följeslagare till ditt OP-1. Bara plug and play för omedelbar MIDI IN, ut och THRU. Och för att behaga OP-1 ägare ännu mer, blir framtida OP OS uppdateringar som kommer att låsa upp ännu fler coola funktioner.

Oplab kommer som en bare PCB för maximal flexibilitet. Om du behöver tunga skydd gå för den valfria Eurorack Fästplatta och montera den direkt i din rack eller bygga ett snyggt egna mål för din Oplab.

Funktioner / specifikationer:

  • USB IN och ut x 2. Plus en Micro USB. Oplab kan fungera som värd enhet.
  • CV i eller någon analog INPUT
  • CV ut eller någon analog OUTPUT
  • MIDI-I
  • MIDI-OUT SYNC ut eller MIDI THRU
  • Programmet val växlar
  • Styrelsen dimensionen: 92 x 92 mm

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.