Ultimate Support MC40B mikrofon stativ med BOM

451 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Ultimate Support MC40B mikrofon stativ med BOM

Detaljer

Innovation och styrka är två hörnstenar som Ultimate stöd har byggt sitt rykte. Klassiska serien mikrofonstativ inte bara leverera funktioner som en snabb-release, tyst och tillförlitlig koppling, inbyggda kabel förvaltning klipp, och super stabila grunder, men de är konkurrenskraftigt prissatta med mikrofonstativ som bra, helt enkelt inte stativ upp (ordlek avsedda). MC-40 mikrofonstativ är finaste professionell mic montern hittar du nybörjar mikrofonstativ priser.

Artikelnummer: 22537

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Three-way justerbar Boom Arm

MC-40 har en innovativ, snabb att justera boom arm som inte kunde vara enklare att använda. Med bara en knopp kan du justera vinkeln på boom arm på stativ anslutning vinkeljärn (kontrasterade till marken), djupet av fast längd arm, och den cirkulära vinkeln för boom arm i fästet. Denna tre-sätt justerbar mikrofonarm arm innebär kan du få din mikrofon exakt där du behöver med snodd av bara en knopp!

Stabila stativ Base

Med en varaktig kåda funktioner base och ben som säkert lås på plats, MC-40 är en super stabila stativ som bas. Vad är mer, det osannolika att någon av benen bör bryta, alla tre ben är avtagbara och fältet utbytbara!

Snabb-release koppling

Många pris-konkurrenskraftiga mikrofonstativ erbjuda bullriga koppling system som är svåra att skärpa och släpp. MC-40 kopplingspedalen är super tyst, tillförlitlig och imponerande enkelt skärpa och släpper - som är ett trevligt inslag i mitten av en spelning när du måste göra justeringar snabbt, eller när en mängd olika personer använder samma mic montern i samma bildspel.

Funktioner/specifikationer:

  • Three-way justerbar Boom Arm
  • Stabila stativ Base
  • Snabb-release koppling

Ytterligare specifikationer:

  • Stå höjd: 36-tums - 63" (914 mm - 1600 mm)
  • Bommens längd: 31,7 "(805 mm)
  • Ihopfälld längd: 38,8-tum (986 mm)