Yamaha MSP7 Studio aktiv Monitor

 • Video 1
6 175 kr Ord.pris 7 170 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Professionell Studio Monitor.
 • Idealisk för hem Studios.
 • Avancerad Bi-Förstärkare Design.
 • 6,5 tums Woofer.
 • Klart och detaljerat ljud

Yamaha MSP7 Studio aktiv Monitor

Detaljer

Yamaha MSP7 är en helt drivs tvåvägs studio monitor med ett platt respons på låga och höga volymer. MPS7 har en dedikerad 80w förstärkare som driver en 6,5-tums baselement och en separat 50w förstärkare som ser efter 1-tums Titan diskant. 6,5-tums woofer består av en behandlade polyproplylene kon, ställa in en rulle-gummi-surround, och har en mycket rigid cast-magnesium korg för att stödja konen och magnetics. En-tums diskant är försedd med en central fas plugg, upphängda på tre stöttor. Detta hjälper till att kontrollera spridning vinkel och erbjuder vissa fysiskt skydd. Denna särskilda tweeter är kapabel att fungera upp till 40kHz och drivs av en kraftfull magnetisk krets, med syfte att ge en extremt snabb respons för exakt reproduktion av transienter.

Artikelnummer: 48054

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Drivs för Kompromisslös kvalitet

Tendensen att välja nätanslutna högtalare för Monitor av produktionen är baserad på några mycket bra logik. Genom att integrera och matchande slutsteg och högtalare, kan förhållandet mellan dem hållas under perfekt kontroll för överlägsen prestanda i bredast möjliga utbud av system. Förstärkare själva är naturligtvis den finaste kvalitet och, till skillnad från komponent effektförstärkare som måste utformas för godtagbara matchning med bredast möjliga utbud av högtalare, är utformade och tillverkade speciellt för att driva systemet bas och diskant i deras specifika inhägnad. Oavsett var de MSP7 STUDIO monitorerna används, och med vilka källor eller andra ljud redskap, vet du att du alltid får fördelarna med en perfekt matchade kraftsystem förstärkare och högtalare. Du kommer att höra skillnaden. Du också nytta inte behöva hantera externa förstärkare och kablar.

Avancerad Bi-Förstärkare Design

Det finns ett antal fördelar med att flera förstärkare högtalare inställningar, men den extra kostnaden och extra utrustning som krävs kan göra dem opraktisk i många situationer. Med MSP7 STUDIO är allt du behöver för bygget? allt du behöver göra är att leverera ingång line-nivå. 6,5 tums kon woofer drivs av en 80-watt förstärkare, medan 1 tums domediskant har sin egen 50-watt förstärkare. I MSP7 STUDIO resulterar här kraft och driver kombinationen i en perfekt balans mellan låg-mellan och hög frekvens spänner. Frekvensområdena som delas via en noggrant utformad elektronisk crossover innan power förstärkare ingångarna, med branta 30-dB/oktav ro-kurvor i både låg - och hög-pass filter. Den branta ro-minimerar mellan modulering mellan frekvensbanden på crossover peka, uppnå betydligt mjukare, renare crossover prestanda i kritiska mellannivån. Och det faktum att crossover är en elektronisk design line-nivå helt eliminerar förlust, distorsion, och ibland svår mellan modulering som är nästan oundvikliga i konventionella passivt delningsfilter som drivs av en enda förstärkare.

Detaljer som definierar överlägsen prestanda

MSP7 STUDIO bas och diskant-enheter har vissa viktiga design innovationer som direkt bidrar till förbättrad ljudkvalitet. 6,5 tums woofer, har till exempel en specialbehandlad polypropylen kon med låg-dämpning gummi omger för exceptionellt jämn svar. Låg-reflektion hög-styvhet pressgjuten magnesium korgar både maximera mekanisk precision samtidigt minimera oönskade färgning av högtalarens utgång. 1 tum tweeters funktionen Titan kupoler som erbjuder en perfekt kombination av låg vikt och styvhet för exakt reproduktion just upp till 40 kHz. Diskanterna har en kraftfull magnetisk krets att resultaten i extremt snabb respons för skarpa och Naturfärgad transienter och är integrerade med en vågledare som uppnår enhetliga högfrekventa spridning av 120 grader. Men precision tillverkning ger ett fantastiskt bidrag till prestanda samt grundläggande material och design. Minsta excentricitet i anpassningen av tweeter kupoler och kristallvågledare, exempelvis kan seriöst påverka prestanda. Så kan justeringen av spolar och magnetiska kretsar. Detta är detaljer som kräver en betydande investeringar av energi och resurser att göra ordentligt, och de är exakt de detaljer som gör den MSP7 STUDIO superior studio bildskärmen som det är.

Funktioner/specifikationer

 • 2-vägs basreflex Biamp-nära fält studio monitor
 • 6,5-tums cone baselement och 1" titanium dome HF-enheten levererar 45Hz - 40kHz frekvenskurva
 • 130 watt (LF 80W HF 50W) dynamisk Biamp-power.
 • Balanserade XLR-anslutningen.
 • 31 positioner nivå Control underlättar exakt övergripande system nivå matchning.
 • Low Cut växla och stämma Control (hög/låg).
 • Full magnetisk skärmning.
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.