Zoom APH-2n praktiskt tillbehör paket för Zoom H2n

386 kr Ord.pris 450 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Zoom APH-2n praktiskt tillbehör paket för Zoom H2n

Detaljer

Zoom införs APH-2n som det officiella valfritt tillbehör paketet för H2n Handy inspelaren.

Artikelnummer: 22330

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

APH-2n har en mängd tillbehör som gör det lättare för dig att fånga dina inspelningar. Satsen innehåller en trådbunden fjärrkontroll med en förlängningskabel, vindruta, AC adapter (USB-typ), USB-kabel, justerbara stativ, vadderad-shell fodral och mikrofonklämmor adapter.

Medföljande tillbehör:

 • Trådbunden fjärrkontroll med förlängningskabel
 • Vindruta
 • AC-adapter (USB-typ)
 • USB-kabel
 • Justerbara stativ stå
 • Vadderad-shell fodral Mikrofonklämmor adapter

  APH-2n trådbunden fjärrkontroll kan användas att starta, stoppa och pausa inspelningar, samt att lägga till märken. Det? s också användbara för att förebygga buller hantering.

  Dess vindskydd kommer att minska förekomsten av vind, andningsljud och knäppande ljud i dina inspelningar, samt hålla den H2n fem mikrofon kapslar ren. Använda paketets USB-kontakt typ AC adapter till makten H2n är enkelt och bekvämt. Den medföljande USB-kabeln kan du ansluta din H2n till din Mac eller PC för snabb filöverföring, redigera, spela upp och dela, samt att använda den som en USB-mikrofon och du spela in direkt till din dator.

  APH-2n justerbara stativ stå är kompatibel med H2n? s fast stativfäste, vilket gör Inspelare mångsidig i olika stationära funktioner. Utnyttja den kit vadderad-shell fodral för att skydda våra mest innovativa Inspelare någonsin. APH-2n ger slutligen en mikrofonklämmor adapter så att din H2n kopplas enkelt till någon standard mikrofon stativ.

  Om du tror att din H2n är praktiskt nu, vänta tills du tillbehör med APH-2n tillbehör paketet.

 • En reseadapter kan sändas med din beställning
  Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.