iZotope Neutron blandning konsolen

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
 • Video 7
2 205 kr Ord.pris 2 262 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Neutron Plug-in med 5 inbyggda Mix moduler & Limiter.
 • Neutrino spektrala forma teknik.
 • Spåra assistent.
 • Maskering mätaren.
 • 250 + professionellt utformade förinställning

iZotope Neutron blandning konsolen

Detaljer
iZotope Neutron blandning konsolen kombinerar fem unika ljud processorer med de senaste mätning och analys intuitiv. Neutron kan lyssna på din ljud och identifiera de instrument som spelar samtidigt som det erbjuder avancerade anpassade förinställningar för EQ, komprimering, mättnad typer och singel vs. multiband lägen (inklusive crossover points). Detta automatisk analys sparar tid och ger högsta kvalitetsresultat med minimal ansträngning, perfekt för att låta du fokusera på vad som är viktigt. Revolutionerande nya maskering mätaren tillåter visuell identifiering av frekvens kollisioner så att du kan justera dina spår med detta för att ge dem tillräckligt med utrymme så att de passar bättre i din mix. Optimerad för blandning, iZotope Neutron är perfekt blandning control plug-in för ett fantastiskt utbud av ljudmixning scenarier.

Artikelnummer: 80060

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Intuitivt Control

iZotope Neutron blandning konsolen är Izotope's senaste och mest avancerade förhållningssätt till en professionell mixerbord plug-in. Den innehåller en rad uppdateringar från tidigare blandning plug-ins, inklusive Track Assistant och maskering mätaren att kraftigt förbättra ditt arbetsflöde och möjliggör lätt redigeringar och parametern tweaks som aldrig förr. Neutronen är en perfekt balans av omfattande control med en intuitiv, förbättrad användarupplevelse. Med de senaste innovationerna inom ljud analys, kan Neutron du uppnå oöverträffad fokus och klarhet i dina mixar.

Track Assistant

iZotope Neutron blandning konsolen innehåller Izotope's mest avancerade ljud Monitor verktyg för att skifta fokus vidare till vad som är viktigt under dina mixar. Track Assistant kan användas för att spåra med där Neutron är närvarande. Använda den till ditt förfogande för att automatiskt analysera ditt ljud och göra intelligenta justeringar med detta. Med spår hjälpa, du vinna access till anpassade förinställningar som utformats speciellt för din valda spår. Helt enkelt uppspelning din blanda och tillämpa spåra hjälpa på ditt valda spår. Det kommer inte bara upptäcka exakt ljudkällan, men fortsätt att justera parametrar inklusive EQ och kompressioner, vilket resulterar i en perfekt mix. När det gäller utjämning, kommer att Track Assistant skapa en unik EQ kurva med unika noder att matcha din valda ljud, allt från 4-10 sekunder av analys. Komprimeringsinställningar och tröskelvärden kommer också ställas in automatiskt med funktionen Track Assistant. Slutresultatet är subtila klarhet och balans till var och en av dina spår och med 3 valbara nivåer av intensitet, kan du välja hur mycket Track Assistant kommer att förändra ditt ljud.

Integrerad visuell identifiering

iZotope Neutron inkluderar tillägg av en maskering mätare för visuell identifiering av frekvens kollisioner. Med den här funktionen kan du eliminera någon chans att skapa en & ldquo; muddy eller alltför trångt mix genom att säkerställa varje spår har sitt eget utrymme så att du får full effekt av din mix. Med den avancerade nivån automatiserade control, iZotope Neutron är den perfekta mixerbord plug-in för någon ljud professionell, eller någon som söker så effektivt blandning erfarenhet.

High-End ljudbearbetning

Neutron integrerar avancerad ljudbearbetning att ge access högre kvalitet mixar från inom din valda DAW. Med fem branschledande blandning processorer, alla noll-latency kan, tillsammans med en statisk/dynamisk equalizer, två multiband kompressorer, en multiband magnetiseringsmaskinen, en multiband övergående Shaper och en ultra låg latens BS.1770 sant Peak Limiter. Kombination inom dina mixar, kan dessa verktyg du utnyttja oändliga möjligheter och möjligheter när det gäller musikaliska kreativitet, erbjuder allt du behöver för att fullända dina mixar. Neutron ljudbearbetning är inte bara CPU effektiv, men erbjuder noll latens som är absolut nödvändigt för alla professionella blandning program.

Funktioner

 • Neutron plug-in med 5 inbyggda blanda moduler och en limiter
 • Neutrino spektrala forma teknik
 • Track Assistant
 • Maskering mätare
 • 250 + professionellt utformade förinställningar