sE Electronics X1 mikrofon med Reflexion Filter Pro Ltd

 • Video 1
2 571 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Bra värde sE inspelning Setup.
 • sE X1 stora membran Kondensor mikrofon perfekt för sång.
 • Hand-Built kapsel för kvalitet, tillförlitlig prestanda.
 • Inkluderar Limited Edition röd sE eftertanke Filter Pro.
 • Skyddar mot oönskade bakgrundsljud och reflektioner

sE Electronics X1 mikrofon med Reflexion Filter Pro Ltd

Detaljer

SE X1 stora membran kardioid kondensatormikrofon från sE Electronics är en högkvalitativ mikrofon till ett bra pris. X1 är perfekt för inspelning av akustiska instrument och manlig eller kvinnlig sång, det överträffar mikrofoner i sin prisklass. Det här är ihopkopplad med sE Electronics Reflexion Filter för att se till att du fånga professionell kvalitet sång opåverkad av bakgrund buller eller rum reflektioner.Artikelnummer: 77546

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

sE Electronics sE X1 Mic

SE X1 har en stor, 1" hand-made membran, 10dB pad low cut-bas filter och är färdiga i en dyr svart gummi lack. Bygg- och sonic prestanda är betydligt bättre än nyckelkonkurrenter och mic, som levereras med en mikrofonklämmor, kan vara utrustad med en Mikrofonupphängning och flyg fodral om så önskas.

Hjärta av guld

Kärnan i se-bolaget X1 stora membran Cardioid kondensatormikrofonen är en guld-finfördelat kapsel, byggda för hand av skickliga ingenjörer i sE Electronics och grundligt testad efter varje process. Mylar membranen är monterade och dras åt för hand, med guld sputtring lagt till att förbättra elektriska prestanda. Försiktig kapsel skapandet slutar inte där, som alla är inställda för hand att möta sE Electronics' höga kvalitetsnormer.

Recensioner

"SEX1 kan vara en låg kostnad mikrofon men det känns inte så. X1 fungerar mycket bra med sång och akustiska instrument, ger ett fylligt ljud med en slät mitten av intervallet och un-hyped upp." Framtida musik

"Jag har använt den i sig X1 som en overhead, jag har använt det som en publik mikrofon och jag har provat det på gitarr och bas kabinett. Det verkar vara allrengöringsmedel, och verkar fungera på precis vad som helst du lägger den på. Alla sE mikrofonerna verkar göra vad de ska göra på något som jag har satt dem på." -Lance Reynolds, ingenjör, Alt-J

sE Electronics Reflexion Filter Pro Limited Edition

Den sE Electronics Reflexion Filter Pro Limited Edition har utformats och utvecklats för att fira 10-årsjubileum den Reflexion Filter Pro. Konstruktionen är densamma med sin patenterade flera lager teknik, men med en begränsad upplaga sE Electronics röd Yta. Filter skalet och Hårdvara har också en speciell svart Yta för en snygg och stilren look. Filtret själv är perfekt för att fånga hög kvalitet vokala inspelningar i olika inställningar från high-end studios till sovrum inspelning uppställningar. Filtret reflektion hjälper till att minimera eventuella bakgrunden ljudet eller rum reflektioner, att säkerställa bästa prestanda från din mikrofon.

10-årsjubileum begränsad upplaga

sE Electronics uppfann Reflexion Filter 2006 och blev snabbt en hörnsten i många inspelningsstudior. Reflexion Filter är perfekt för en rad tillämpningar när det gäller att spela in sång, artister att rappare och mer, Reflexion Filter har varit allmänt känd som en av de mest framträdande inredning i de flesta studios från sångare och talade ordet. Filtret har använts av ett antal legendariska musiker från Dr. Dre till Tom Petty att nämna två. Denna 10 årsjubileum begränsad upplaga har samma design och konstruktion som gjorde Reflexion Filter ökända i skivindustrin men med en slankare, röda estetik och Yta, med begränsad upplaga svart Hårdvara alltför.

Patenterad flera lager teknik

Den primära uppgiften för sE Electronics Reflexion Filter Pro är att minimerar bakgrund buller du kan ådra sig under inspelning, oavsett om det i en high-end studio eller ditt heminspelning setup, Reflexion Filter är perfekt för en rad av utrymmen. Filtret ger en ren och neutral minskning i rummet reflektioner, ta bort några störande ljud från dina inspelningar. Detta är perfekt för heminspelning eftersom det ger ett prisvärt sätt att få de bästa kvalitet sång möjligt, minimera eventuella yttre buller från datorfläktar grannar. Den patenterade flera lager tekniken bidrar till att säkerställa din sång är inkapslade i området filter ger dig största möjliga och mest transparenta ljudet möjligt samtidigt minimera alla yttre buller. Till skillnad från andra modeller lager varje fungerar med en annan del av frekvensspektrum, att säkerställa ett balanserat och neutralt ljud med ingen färgning.

Uppdaterade estetik

Använda samma teknik som används i de original Reflexion Filter, sE Electronics firar 10 år av filter utveckling med dess speciella sE röd Yta. Denna iögonfodralande röd Yta är samma som resten av sortimentet från sE, att hålla din utrustning uniformerad. Utsidan av filtret har också en egen graverade ' 10th Anniversary Limited Edition "-märke. Filter skalet och Hårdvara har också en speciell svart Yta, med montering Hårdvara helt omgjorda att förbättra stabilitet, hållbarhet och prestanda värde.

sE Electronics sE X1 Mic specifikationer

 • Frekvens Svaren: 20Hz - 20KHz
 • Känslighet: -32 dBV/Pa (25.1mV / Pa)
 • Polar mönster: Cardioid
 • Impedans:
 • Motsvarande ljudnivå: 16dB(A weighted)
 • Max SPL för 0.5 THD@1000Hz: 125dB
 • Makt krav: Phantom Power 48V±4V
 • Kontakt: 3-polig

sE Reflexion filterspecifikationer

Vad finns i förpackningen

 • Reflexionen Filter® Pro: 10th Anniversary Edition
 • Monteringsfäste
 • Skruv skiftnyckel
 • Mikrofonstativ gängadapter
 • Officiella undertecknat intyg

Funktioner

 • Limited edition version av den berömda sE Electronics Reflexion Filter Pro
 • Patenterad flera lager teknik hjälper till att minimera störande bakgrundsljud och förbättra ljudinspelningar
 • Mycket hållbar konstruktion och hardware, perfekt för dem på flytten.
 • Uppdaterad estetik med sE Electronics äger röd Yta
 • Omgjorda Hårdvara för ökad hållbarhet och stabilitet
 • Garanterar ett balanserat ljud med ingen färgning
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.