sE Electronics utrymme Reflexion Filter och sE2200a MP mikrofon

  • Video 1
4 732 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Helt nya, förbättrade filtersystem.
  • Förhindrar oönskade reflektioner.
  • Inkluderar sE2200 II Multi mönster mikrofon.
  • Cardioid, figur 8 och Omni riktningskaraktäristik.

sE Electronics utrymme Reflexion Filter och sE2200a MP mikrofon

Detaljer

SE Electronics Reflexion Filter utrymmet är en innovativ akustiska enhet som tog två år av forskning för att skapa.Namnet utrymme stativ för specialiserade bärbara akustiska Control miljö och markerar starten av en ny generation av eftertanke filter, vilket är mycket spännande för hem och projekt studio artister. Den nya modellen bygger på den original, förbättra designen genom att lägga till vertikala air chambers, en större yta och 40mm filter, vilket är mer än dubbelt tjockleken. Dessutom ingår den sE2200a II Multi mönster, som använder en handgjorda, 1 "guld finfördelat membran och är baserad på den original sE 2200a kapseln, men en"back-to-back"version som gör det möjligt för flera riktningskaraktäristik.Artikelnummer: 49701

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

UTRYMME

RF Filter utrymmet behåller den patenterade multi-layer konstruktionen, men är tjockare och med en yta ökade med 20 procent.

UTRYMME stativ för specialiserade bärbara akustiska Control miljö. Förbättra på vad som nu blivit branschens standard, Reflexion Filter Pro, utrymme innehåller patenterade teknik garanterar inga imitationer kommer att göra.

Hur fungerar det?

Olika lager i se-bolaget Reflexion Filter utrymme både absorbera och diffus ljudvågorna så successivt mindre av den original källa akustisk energin passerar genom varje lager. Detta minskar mängden energi som slår obehandlade väggar och ytor så det är mindre eller originalkällan reflekterade tillbaka som oönskade rum atmosfär till mic. Formen och storleken av Reflexion Filter utrymmet har omsorgsfullt designats för att maximera absorption och samtidigt hålla färgning till endast 1dB lämnar mikrofonen är riktningskaraktäristik opåverkad.

Det är patenterade multi layer design av Reflexion Filter som är så effektiv visar extremt låga nivåer av färgning när du använder en mikrofon med Reflexion Filter under inspelning (20Hz till 20KHz) i oberoende tester.

2200 II Multi mönster

sE Electronics utvecklat den sE2200a MkII Multi mönster i Svaren till behoven hos användarna. Används på både inflytelserika och de senaste inspelningarna, tillåter den sE2200a II flera riktningskaraktäristik av kardioid, figur 8 och omni.

Designad med feedback från användare i åtanke, har den sE2200a MK2 flera mönstret givet en ansiktslyftning med sE-bolagets nya anpassade svart gummi lack, som är både snygg och praktisk, bidrar också till fuktig chassi resonans som lider av många konkurrent mikrofoner.

Den sE2200a II finns även i en Cardioid kondensator version, för ökad flexibilitet.