Line 6

Gear4Music.com

Gear4music är en av de största återförsäljarna av Line 6 i Sverige. Vårt utbud består av allt mellan deras storsäljande gitarrförstärkare Spider IV till flera olika modeller av deras prisbelönta Variax gitarrer. View All Information

Mest populära Line 6 musik redskap

Första 9 produkter som visas

Om Line 6

Endast grundades 1996 och anges Line 6 på ett uppdrag att blanda kraften av modern teknik med vintage elektronik dygder. Genom att släppa de första digitala modellering och senare samma år, gav de gitarristerna förstärkare som kunde imitera tonala egenskaper hos världens mest berömda förstärkare. Legendariska Line 6 produkter såsom pocket pod tillät också gitarristerna till låter som en rockstar överallt där de var med sin bärbara pocket storlek.

De flesta icke-musiker sannolikt känner att de senaste femtio åren av gitarr förstärkare teknik har haft en mer betydande inverkan på historien om rockmusik än elgitarr själv. Varje enskild förstärkare och effekt design skapades snedvrida och färg gitarr signalen på olika sätt, att väsentligt bidra till varför gitarr ljuden av the Beatles var så olika från Jimi Hendrix eller Pink Floyd. I i mitten av 1990-talet, Line 6 anges att tillgodose behoven hos dagens gitarrist genom utnyttjande av teknik att förverkliga en mängd fantastiskt ljud för varje gitarrist.