Ljud mixers & inspelare

Ljud mixers och inspelningsutrustning kan fånga en ljudsignal och direktuppspela eller spela in den. På Gear4music.se vill vi göra inspelning så enkelt som möjligt för dig i studion eller på turnén - vi har ett av de bästa utbuden av ljud mixers och inspelningsutrustning.

View All Information

Mest populära ljud Mixers och apparater

Första 6 produkter som visas

Om ljud Mixers & inspelare

Vid Gear4music.se vill vi göra inspelning så enkelt som möjligt för dig i studion eller på turnen – vi har en av de bästa utbuden av ljud-mixers och inspelningsutrustning på marknaden.

Mixerbord kombinerar flera inkommande signaler till en output/ljudström. De flesta kommer med minst två kanaler med mikrofon-förstärkare och EQ-kontroller, t ex Behringer Xenyx 1202FX. Många kommer med inbyggda effekter, liksom funktioner för ljudinterface, såsom Peavey PV10USB och Mackie CFX 12.

Inspelningsutrustning tillåter inspelning av hög kvalitet var som helst. De flesta kommer med fasta mikrofoner, såsom de integrerade X / Y kondensorerna på Zoom-H4n, eller med XLR ingångar för externa mikrofoner som Tascam Dr-100. Vi lagerför även ett utbud av flerspårsinspelare som Boss BR-900 CD för mer yrkesmässiga ändamål.